Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

nevěřil bych, že člověk na odvykací kuře s partičkou chovancu dokáže natočit tak sqelý film o jednom červeném dinosaurovi: uvidíte t-rexe skákat do stratosféry, pilota stíhače uvažovat nad dusledky raketového utoku na ještěra v zástavbě a ani chvíli se nepřestanete nudit. čekal jsem film o běhání, ale záhy mě příjemně překvapila filozofická uvaha nad tím, jestli se mám jít vyblejt hned, nebo až dožeru ty avokádové čipsy, které jsem si pro zpestření vzal už to odpoledne z regálu v tesku, protože jsem něco podobného v televizi čekal. na muj vkus to mělo trochu táhlý ocas, rozumějte konec, ale ty filmové efekty za to stály to vytrpět celé. byla by škoda nějaký ten trik vynechat, třeba ty papírové modely se hodně povedly a měl jsem co dělat, aby mi neukáplo lepidlo na skleněnej stolek, když jsem si mezi reklamami rozbalil starý Ábíčko. inu, muj nejoblíbenější film o pravěku, co jsem ted poslední dobou viděl. (nebo to bylo o něčem jiném?) zajímavé komentáře: kulyk, jezinka.jezinka a ten muj ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec nebylo špatné. Ani nevím na čem bych film nějak elegantně zhodil, prostě to byla neuvěřitelně mile tupá podívaná, kde každý trik raptora, vyvolá úsměv na tváři. K tomu lovci nabodávající raptory na kůl, když marináci s kvérem nic nezmohli, drsný lukostřelec co skolí ptáka, kterej dávku ze samopualu vesele ignoruje a zvláště závěrečné náhánení raptora do tunelu v ulicích velkoměsta, pomocí sprintu. No prostě nebudu vám lhát, skvěle jsem se bavil. ()

Reklama

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

OMG ! Tak tohle byla ale opravdu děsivá slátanina. A přitom námět nebyl vůbec špatný, ale zpracování bylo naprosto šílený. Triky naprosto děsivý, v Cestě do pravěku byly lepší efekty, navíc dinosauři byli snad jen 4 a ten Rudoch. Masakr, neuvěřitelně laciné, stejně neuvěřitelné byli dialogy. Prostě hrůza, na tomhle nebylo ani nic vtipného. Jen nuda. Nedostatek peněz a nápadů srší na míle daleko. Odpad ! 2 % ()

divak84 odpad!

všechny recenze uživatele

proč bych nemoch dát tehle sylumske příšeře "odpad", když jsem viděl vše říkající 2 minutový spot na YT ? a BTW. nechci tady dělat ze sebe křupana nebo generála, ale každý kdo tehle hovadině (ikdyž hovadina je tomuhle počinu vlastně složený kompliment) dá víc než odpad, nemá žadný vkus.... opravdu nemá... nezlobte se, ale 1* je třeba pro amerického ninju 2 a ne asylumským "sranda projektům".. ()

Anduril 

všechny recenze uživatele

Naozaj to bola riadna hovadina. Teraz ľutujem že som si nepozrel najprv hodnotenie. Technické efekty - nula bodov, herecké výkony - nula bodov, príbeh - nula bodov + kopec dier v deji, jediné čo si zaslúži jednu hviezdičku je námet. Ale tyranosaurus bol v meste už v jurskom parku 3, a to že bol prefíkaný bola naozaj kravina. nikomu to neodporúčam pozerať, ale kto nájde odvahu a vydrží to do konca klobúk dole. Ja som to vydržal iba kvôli taliančine... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)
  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)

Reklama

Reklama