Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Mr.Nigga odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý odpad ve srovnání s čímkoliv, co bylo doposud natočeno. Tato nebetyčná zhovadilost plná špatných herců a ještě horších efektů, s příšerným střihem a režisérem, co nejspíše na natáčení čichal toluen, není vhodná ani pro televizi, natož filmová plátna. Takovéto hovadiny by se měly povinně vysílat v nápravných zařízeních jako forma nejtěžšího trestu ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 1/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Efekty 0/10/// +časové paradoxy a hrátky s časem mě baví v každém filmu, ta skupinka z minulosti je aspoň trochu schopná -oproti těm současným "mariňákům" kteří se tváří jak airsofťáci v lese a abych neurazil, tak vlastně i hůř, takové lamy jen tak neuvidíte, efekty a triky jsou tak otřesné, že by bylo lepší aby tam vůbec nebyli, přece když to neumím, tak to nedělám, herci jsou tak neuvěřitelně bídní, že asi vytáhnu partu a půjdeme si sami zahrát na jurské komando/// Musím se smát. Něco tak směšného jsem už dlouho neviděl. Všechno je tu tak amatérské a špatně udělané. Opravdu nechybělo moc a poslal bych film do úplného odpadu./// Celkem 16%/// ()

Reklama

t.mon 

všechny recenze uživatele

Klidně mě za to ustřělte hlavu, mě tohle bavilo. Podobně jako uživatel Campbell Asylumovky neházím automaticky do odpadu. Tohle je jedna z těch lepších kopií. Ty dinosauři jsou opravdu, ale opravdu zábavní(papírový Tyrannosaurus na vás zařve a deset až patnáct vteřin hubu nezavře). PS: Láká vás dinosaurus na plakátě? Žádnej takovej se tam ani na vteřinu neobjeví. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Rád se směju tvůrcům pro jejich levotu, ale tohle je extrém zrcadlící tvůrčí diletantství a neschopnost. Levnost triků, výpravy či debilita děje by šla prominout, kdyby ta partička rádoby drsňáků byla alespoň trochu vtipná a ta přerostlá ještěrka kombinující Godzillu s T-Rexem pobrala alespoň trochu slušnosti při stolování a nežrala jedním hltem. Nechutně dlouhá hodina a půl, kterou chtěl někdo poškádlit milovníky torrentů při hledání jednoho podobně znějícího díla, jež sice nešlo časově tak hluboko, ale rozhodně tehdy na plátně bavilo královsky. ()

divak84 odpad!

všechny recenze uživatele

proč bych nemoch dát tehle sylumske příšeře "odpad", když jsem viděl vše říkající 2 minutový spot na YT ? a BTW. nechci tady dělat ze sebe křupana nebo generála, ale každý kdo tehle hovadině (ikdyž hovadina je tomuhle počinu vlastně složený kompliment) dá víc než odpad, nemá žadný vkus.... opravdu nemá... nezlobte se, ale 1* je třeba pro amerického ninju 2 a ne asylumským "sranda projektům".. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)
  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)

Reklama

Reklama