Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Máte výstroj, máte mozek, myslete a choďte všude včas......... Další příběh z nekonečné palety společnosti Asylum. Cestování časem a dinosauři. A protože už jsem viděl od této společnosti dinosaury v Los Angeles, nečekal jsem kvalitní triky a kvalitní příběh. CITÁT - Sedm milionů let zpět? Kurva! Berem!......... Tak jediné, co je na příběhu dobré, je myšlenka samotná. Ostatní stojí za starou bačkoru. Příšerné dialogy, nevkusná hudba, nevýrazní herci a jejich herectví samotné, je k pláči, triky jsou snad nejhorší, co jsem od této společnosti viděl a ani kamery nic nepředvede. CITÁT - Je mi líto....... Spielberg a Emmerich se asi musejí chechtat, pokud tedy měli náladu se na to podívat. A pokud se chcete podívat vy, tak doporučuji myslet na jedni zásadní věc: TV NOVA nikdy něco tak dobrého nenatočí. Proto taky ta jedna hvězda. CITÁT - Žere helikoptéry a je chladnokrevný............. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Déčkové filmy se stupidní zápletkou, mizernými herci a špatnými efekty si vychutnávám, protože se při nich můžu s chutí zasmát tvůrčí debilitě. Ne tak u Jurského komanda. Tenhle film je tak špatný, že se mu nedalo ani smát. Šíleným způsobem mě iritovaly postavy a ze všech nejvíc ten blonďák v bílém nátělníku, co vypadal jako Ingo Lenßen. Jak je možné, že postavy ze 40. let nosí současné oblečení? Věděl jsem, že studio Asylum jsou neskuteční lůzři, ale tady to už opravdu přehnali. A ten vyblitý digitální tyrannosaurus tomu nasadil korunu. (550.) ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Ano, je to peklíčko, ale mohlo to být ještě mnohem horší. Tvůrci vymysleli jednu opravdu dobrou smrt, několik cool záběrů a pár vcelku vydařených dialogů. Navíc Christophera Atkinse je pro tyhle filmy škoda, zasloužil by si skutečnou pořádnou roli, protože buňky na to má. Zbytek je ale klasické Asylum - mizerné triky, strašní herci, otravná hudba, nelogický děj a v neposlední řadě také dementní střih - kupříkladu Big Red během dvou minut třikrát ve stejném záběru, včetně zaměřovače pušky člověka, kterého již ale mezitím dávno sežral... P.S:To "trikově nabité akční sci-fi" v oficiálním textu distributora je fór jako kráva!!! A vůbec, jak tak na to koukám, příliš originality ten jejich text nepobral :D ()

kluzo odpad!

všechny recenze uživatele

Toto hodnocení nedávám často, ale tohleto je fakt moc. Trapné triky, trapné dialogy, trapná zápletka. Z filmu čiší nedostatek peněz. Jak jinak si vysvětlit, že když stříleli ze samopalů, tak nezabírali ústí hlavně a třepáním zbraní simulovali střelbu. U akčního filmu to je dost velký trapas. Ještě tak parodie, ale i tam by to byl trapný frk. Kdyby to natočili ochotníci z Horní Dolní, bylo by to jinak, ale jako profi film to je hodně velký trapas. 40min až nad hlavu. ()

Standito odpad!

všechny recenze uživatele

Konečne som mal možnosť vidieť nejaký "film" od legendárneho štúdia Asylum a je jasné, že som si to nenechal ujsť. Chcel som sa trochu zabaviť na účet tvorcov, ale bohužiaľ až na toľko trápností som pripravený nebol. Úplne zlyháva snáď každá zložka tohto... (nie, film to už naschval nepomenujem), to je bez debaty. Možno, že príbeh mal v sebe pár svetlejších miest, aspoň sa scenárista neukázal ako najväčší retardovaný kretén pod slnkom. Ale demencie je tu asi sto krát viac. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)
  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno