Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem doufal, že tento film opravdu nebude tak špatný, jelikož oficiální text distributora mě opravdu zaujal. Bohužel, troufám si říct, že komentáře nemohou v nejmenším odrazit NEkvalitu tohoto filmu. I studentské snímky jsou kvalitnější a lépe zpracované ... Škoda, scénář by alespoň na slušný "béčkový" snímek mohl být vhodný. ()

gezper odpad!

všechny recenze uživatele

Test odvahy, má to 11%. Ne že bych filmy odsuzoval dopředu, ale přece jen nějaká pre-selekce musí být. Takže udělám na sobě pokus: Jak dlouho to vydržím po očku sledovat? Zanechá to nějaké podstatné stopy na mé psychice? Závěr: je to peklo! Nedá se to sledovat ani na 10% pozornosti bez újmy na duševním zdraví. Cituji z citace textu distributora filmu: "Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky." Nejsem si jist, zda mysleli trika s krátkým nebo s dlouhým. Ovšem jedna pasáž ze souvěti je pravda, vymklo se jim to z ruky - ale nikoliv vědcům, nýbrž tvůrcům filmu. [0%] ()

Reklama

PMakufka odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela náhodou jsem narazil na tento film a když jsem se začetl do několika komentářů zjistil jsem ze jsem zvědav vidět konečně něco co jsem ještě "neviděl"..... A skutečně.... Trikově nabité akční sci-fi.....apokalypsa, cestování časem, žravé potvory... no jak tohle lze zvorat to mě mozek nebere. Na tomhle filmu je všechno špatně... ani střelba ze samopalů nevypadá realisticky... doporučuji shlédnout jen za účelem studijním, jak se filmy nemají dělat. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Trikovo nabité akčné sci-fi? WTF! Tento snímok je primitívna nepozerateľná záležitosť! Bolesť hlavy a vyvrátenie obsahu žalúdka sú sprievodnými javmi pri sledovaní tohto snímku. Nelogické chovanie postáv, demencia na každom kroku, dve digitálne pra-rastliny v priemernom lesnom poraste, digitálni dinosaury /ten vo vode taký nepodarený, že ho radšej skryli strihovými efektami/ a príbeh ako keby od prostitútky. ()

Ellmariachi odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho předlouho jsem hledal film, který jsem viděl jednoho jarního večera u kamaráda, při partičce pokeru. Dokázal totiž to, že odpoutal mou pokerovou duši od karet a možných výher. Dokázal totiž to, že si mou pozornost udržel dalších několik dlouhých minut. Několik dlouhých minut jsem s otevřenou pusou zíral jak je tohle možné. Ty minuty byly dlouhé, ale bylo jich všeho všudy jen pár. S otevřenou pusou jsem zíral, protože něco tak hnusnýho na pohled jsem v TV neviděl ani v GoGo šou. A to, že jsem ten večer prohrál 400,- nebyl ten nejhorší zážitek. Slovo ODPAD na CSFD má své opodstatnění. 0 procent. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)
  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)

Reklama

Reklama