Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V komedii The Promotion si John C. Reilly zahraje zaměstnance velké nadnárodní společnosti, který by byl rád povýšen. A zdá se, že povýšení má na dosah ruky. Bohužel na vysněné místo si brousí zuby i jeho mladší kolega. Začíná nemilosrdný boj o šéfovu kancelář. (Bauer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takový jednoduchý naprosto civilní film. V podstatě se celou dobu nic neděje, resp. film není natočen tak, že by se o něco jednalo. Děj prostě plyne. Ale je to takové příjemné pokoukání - nenudí to, ani to nějak nebaví. jen tak koukáte a jste v pohodě. Je tady pár fakt dobrých joků, kdy jsem se smál na celé kolo - je jich asi 6 myslím. Jinak prostě pohoda. Dokážu si představit, jak by se na toto téma dala natočit šílená komedie. Nicméně, musela by se natočit s rozmyslem a ne nějak infantilně. Ale todle bylo prostě na pohodu. Žáden zázrak, ale žádné zklamání. Howgh! ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Nejsem si tak docela jistá tím, jestli to byl záměr, nebo jestli to tak pitomě jen působí. Vzhledem k faktu, že to tedy má být komedie, budeme předpokládat, že šablonkovitý dobrák a rádoby padouch jsou jen výstřel naslepo a příště budeme střílet s očima do široka otevřenýma. A Bišope - je to brutální a plné klišé... ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Před dvěma dny jsem tuto komedii viděl a jediná scéna, která mi zůstala trochu hlouběji v hlavě, je ta s pytlíkama na hlavách. Ostatní se rozplynulo v čiré nic nebo v jakejsi takovej šum lechtající mě na mym laloku (mozkovym, ne tím pod bradou, chch). Oba dva hlavní mrviči jsou v podstatě jinak celkem dobří komedianti, ale tyhle role fakt moc komické e-e nebyly a když se snažili být, tak zůstalo jenom u té snahy... ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Nie je to síce ten typ komédie, kde sa človek smeje neustále, ale zato keď prišlo na vtipné momenty, nasledovali u mňa dosť dlhé a hlasité výbuchy smiechu. Vtipným elementom je tu John C. Reilly – jeho Richard je skvelá postava – neustále počúvajúci motivačné kazety, či pokúšajúci sa zložiť loď vo fľaši(lodi patria aj dva s prehľadom najvtipnejšie momenty filmu:)...). Na súperenie medzi dvomi konkurentmi sa pozeralo príjemne a necelá hodinka a pol zbehla rýchlo, preto 4 hviezdy(aj keď trochu slabšie...). ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Asi to bylo míněno jako komedie (tedy alespoň doufám). Ale od Seann William Scotta a Johna C. Reillyho, kteří v tomto filmu bojují všemi možnými způsoby proti sobě ve snaze dostat se na vysněné místo v jedné nadnárodní společnosti, by člověk asi čekal trochu víc humoru. Ovšem pokud byl tento příběh myšlen trochu jako sociální drama, tak bohužel taky nic moc. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama