Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V komedii The Promotion si John C. Reilly zahraje zaměstnance velké nadnárodní společnosti, který by byl rád povýšen. A zdá se, že povýšení má na dosah ruky. Bohužel na vysněné místo si brousí zuby i jeho mladší kolega. Začíná nemilosrdný boj o šéfovu kancelář. (Bauer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jedna z těch horších komedií, ve které Seann hrál, protože jsem snad neviděl ani jednu záminku, které bych se mohl zasmát. Když si představíte Seanna jako Stifflera, rozhodně řeknete, že to bylo milé překvapení a film byl dosti civilizovaný. Film bych jako komedii hodnotil snad na odpad, ale jedno shnilé jablko neskazí celý strom, takže přidávám nějakou tu hvězdu, alespon za normální film... ()

Queendom 

všechny recenze uživatele

Typická ukázka toho, jak dokáže českej dabing zkazit film. Jinak je to ale rozhodně nadprůměrná, příjemná komedie, plná fakt vtipnejch momentů a originálních nápadů. John C. Reilly opět exceluje a aspiruje tak na vážnýho kandidáta do mý topky herců. Oproti tomu Scott překvapil, poněvadž dokáže zahrát i něco jinýho než vypatlanýho kreténa. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Naozaj je to výborná a vtipná komédia pre prázdninové večery, ktorá sa zaobíde bez priblblých naháňačiek a vulgarizmov. Dobre zvolená hlavná dvojica hrdinov a konkurentov o miesto managera predajne. Obaja sú príliš slušní, než aby sa vzájomne podrážali, ale aj práve napriek tomu sa nájdu v ich rokovaní rôzne naschvály. Film je určený skôr pre náročnejších divákov.. Slušná komédia, Seann William Scott tu hrá napodiv, pre neho netypickú rolu, pokojného, ​​spoľahlivého, rodinného chlapíka, ktorý je vo svojej práci dobrý a tak počíta s povýšením, než sa však objaví veľmi zdatná konkurencia. Musím povedať, že nejakých podlosti je tu ako šafranu a aj tie sú skvelé - autor bol schopný dodať súboji poradne grády a nenávisť. Hlavný hrdina je určite naivný blbeček. Kto čaká tvrdý, zákerný boj, okorenený humorom - bude nadšený. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Stifler alias Sean William Scott dospěl aspoň po herecké stránce a v Povýšení učinil poslední pomyslný krok k herectví s velkým H. A vybral si na to film dokonale pravdivý, s dobrým secénářem i životní hořkostí - ve stylu jednou si nahoře, jednou dole. Výborným hereckým parťákem mu je John C. Reilly. 60% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi nevýrazný a slabý snímek. Mezi nepřeberným množstvím filmů, které vznikají, působí tento jen jako mizivý oblak. Jen Povýšení není špatné, není vynikající, ani průměrné. Jen tak nenápadně a bez povšimnutí proplouvá. Pár scén bylo docela slibně úsměvných, ale vše, co by mohlo být jakkoli výrazné či povšimnutí hodné, zaniká v, pro mě chabém zpracování. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama