Reklama

Reklama

Děj hororu se odehrává v ospalém městečku Riverton ve státě Massachusetts, kde koluje legenda o sériovém vrahovi s rozpolcenou osobností - rivertonském rozparovači. V den, kdy zemřel, přísahal, že se vrátí, aby zavraždil sedm dětí, které se v noci téhož dne narodily (říká se jim Rivertonská sedma). Patnáct let to byla jen povídačka pro děti - až do šestnáctých narozenin dětí z Rivertonské sedmy, kdy je neznámý útočník začne jednoho po druhém vyvražďovat. Zrodil se rozparovač znovu v těle jednoho z nich, nebo snad tehdy vůbec nezemřel? Přežil snad pád do řeky v hořícím voze ambulance? Jeho tělo nebylo nikdy nalezeno, policie tedy věřila v logické vysvětlení, že leží na dně řeky - ale je to tak opravdu? Vše závisí na jednom šestnáctiletém chlapci: musí záhadu rozluštit dříve, než bude on i zbytek Rivertonské sedmy mrtev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

Sabiana 

všechny recenze uživatele

Ne, Wesi, vážně? Fakt vážně? Dyť s tebou byla taková sranda a teď nás chlácholíš "hororem" se slibným začátkem, směšným průběhem a "smutným" koncem? Kam se poděl ten týpek, co dal světu Freddyho a chlápka s bílou maskou, díky němuž telefonování najednou stálo za to? Zamysli se nad sebou a příště si od nikoho nenechej do ničeho kecat! Nebo fakt chceš, abych měla pocit, že záverečný titulky sou lepší než celej film?? ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Tak na rovinu musím říct, že vraždy byly naprosto o ničem - bez fantazie a odbyté. To bych od Wese, nebo vůbec od někoho, kdo je v hororovém průmyslu tak dlouho, čekal fakt víc. Taky se mi nějak nezdála ta přeměna hlavního hrdiny z naprostého posery během pár hodin v takového tvrďáka. Ale jestli něco k teenage hororu patří, tak jsou to právě takováto klišé. Jinak si nemůžu stěžovat. 65% ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ptákovina s vrahounem v převleku kondora! Trailer ještě jakž takž fungoval, v celovečerní stopáži už se ale Cravenova nemohoucnost zakrýt nepodařila (nicméně, on to nikdy nebyl vyrovnaný tvůrce, takže šance, že čtvrtý Scream dopadne dobře, stále žije). Občas se mi zdálo, že příběh My Soul to Take přicestoval z dosud neprobádaných končin scenáristické demence. Je to hloupé, směšné, bez atmosféry a s nulovým počtem zajímavých vražd. Dnes ve slasheru opravdu nestačí, aby vrah své oběti jednou kuchnul nožem (většinou mimo kameru) a šmitec. Blonďatý chlapec Bug je pak nejmimóznějším hlavním hrdinou od vynálezu filmového média. Ten film mě intelektuálně znásilnil, zavraždil, zakopal, vyhrabal a zhanobil. Nedoporučuju. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nebavilo, čo už. Musím súhlasiť s väčšinou, aj keď to robím nerád. Nejde mi o to, že teenagerské vyvražďovačky sú už obohranou platňou, lenže tento horor by sa dal charakterizovať ako "veľa rečí, málo skutkov". Akcie bolo naozaj minimum, vraždy za veľa nestáli a väčšinu filmu som sa nudil. Jednu hviezdičku dám za nádejný úvod, keď som aj napriek týmto "skvelým" ohlasom ešte veril, že z toho niečo bude. Škoda... ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Potvrdila sa Moja ignorácia k tunajśím hodnoteniam....je to proste jednoduchá horror zábava , ktorá nadýchava energiu z ELM a SHADOWBUILDER. Z toho, že figuranti sú " násťročný " snáď nezačnem škúliť. Craven stárne ( ako každý z nás ) a na svoje obnosené režisérske kolená pestuje " for teens scary " kultúru , niekedy viac a niekedy menej úspešne - aj to sa cení. Pitvať scenár je zbytočné , každopádne žiadna urážka a už vôbec nie odpad - ten ma totiž pár x oslovil. Craven scenáristický aj režisérsky potenciál má a je mi 1 , ako dopadne SCR 4. Yo - jinak ale absolutní souhlas s komentama kolem. Mám prostě hodně bodů....tak co s nima nadělám ?...ráda bych přidala ještě 2 , ale nemám čas. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Do 3. rozměru byl film převeden až během postprodukce. (ČSFD)
  • V snímke si môžeme všimnúť zábery z filmu Vtáci (1963). (MFZB)
  • Zvažované názvy pro film byly i 25/8 a Bug. (Chatterer)

Reklama

Reklama