Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey Bowman je americký sirotek, který byl vychováván v klášteře dojo, kde se ho ujal mistr bojových umění Takedou. Z Caseyho se naučil bojová umění tak dobře, že ho Takeda zvažuje jako jednoho ze dvou kandidátů na svého nástupce, který bude mít za úkol pokračovat v dohledu nad posvátnou truhlou Yoroi Bitsu. Druhým kandidátem je další Takedův student Masazuka. Masazuka těžce snáší Caseyho přátelství s Takedovou dcerou Namiko a tak při vzájemném souboji s Casey na něj použije nepovolené praktiky boje. Za to ho Takeda z kláštera vyžene a za svého nástupce zvolí Caseyho. Masazuka potupně z kláštera odchází a slibuje pomstu. Za nějakou dobu se z Masazuky stává nájemný zabiják pracující pro společnost Temple Industries, kterou vede milionář Temple, který zároveň vede tajnou zločineckou organizaci a nechává Masazuku likvidovat své obchodní konkurenty. Masazuka stále cítí, že on by měl být faktickým nástupcem Takedy a stát se strážcem Yoroi Bitsu. Vrátí se tedy do chrámu, kde způsobí povyk a Takeda se proto rozhodne vyslat Caseyho s Namiko s truhlou do New Yorku za svým přítelem, profesorem Garrisonem. Masazuka znovu vrací do chrámu, kde povraždí všechny bojovníky a zabije i Takedu. Zjišťuje však, že truhla je pryč a že s ní Casey odjel do New Yorku... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (218)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby Celosvetovo $194,139▐ ten rozpočet je v tejto akčnej béčkovine cítiť, akcia v pohode prehľadná v tomto smere je na čo pozerať, príbeh jednoduchý a pomste a nedocení, občas aj mierne pritiahnutý za vlasy ale tak to už v takýchto prípadoch býva, herci v rámci možností újdu, ak by režisér bol o trošku zručnejší mohla to byť delikatesa ale aj tak nečakane spokojnosť /50%/ ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Začínám mít trochu alergii na tyhle martial art hrdiny, kteří se bez jakékoliv zbraně vrhají proti davům pěšáku(obvykle s meči, pistolemi atp.) a ještě většinou volí údery tak, aby nezabíjeli, takže jsem přirozeně fandil hlavnímu záporákovi. A ten byl překvapivě celkem fajn. Rychlé účelné seky/hody/střely, ukázkové využití různých zbraní a technik. Měl jsem ho rád natolik, že jsem se cítil až podvedený tím, jakým idiotským způsobem byl nakonec poražen. Ale celkově zklamaný nejsem, pár pěkných scén a soubojů se našlo. Víc jsem ani neočekával. // 50% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Akce 10/10/// +už dlouho tu nebyl "kung fu" film, tentokrát v moderním provedení, choreografie soubojů, kamera, vše je vidět, zaujme krásná Mika Hijii, Scott Adkins v hlavní roli dobře vyniká -hudba mohla mít ještě větší gradaci, některé souboje mohli být vyřešeny rychleji, příběhově neuchvátí, jedná se o běžnou zápletku/// Isaac Florentine mi začíná dělat větší a větší radost. Jeho prvotní kiksy jako by ani nenatočil a nebo se konečně našel v akčním žánru. A jde mu to skvěle. Výborná podívaná, hlavně pro milovníky akčních filmů a starých kung-fu filmů, kterým nebude vadit modernější provedení a převedení starých tradic do dnešní doby. Sice je do oči bijící snaha tvůrců o jakousi sektu ve které je jeden stejně vypadající a stejně se oblékající rus vedle druhého. To asi aby byly ještě více nápadní, nebo snad aby se poznali navzájem, ale co už: na tyhle zvláštnosti se netřeba ohlížet. Důležitá je akce a ta je zde na jedničku./// Celkem 80%/// ()

castor 

všechny recenze uživatele

Docela odvaha jít léta páně 2009 do bojového filmu, ve kterém hraje první housle, no, ninja. Hlavní problém pak tkví v tom, že dnes už je zatraceně jiná doba, akční žánr už je někde úplně jinde a z véháesek bojových filmů už tak maximálně utíráme prach. Nicméně i tak patřím mezi ty diváky, kteří se k žánrové osmdesátce rádi vrátí. Vypnou mozek, vezmou do ruky něco dobrého a baví se. Když se ale vrátíme k létům páně 2009, sledujeme tvůrce, jehož start kariéry je spjatý s pološílenými Power Rangers, ale pro béčkovou produkci je ho možná i škoda.. Příběh nijaký, akce svižná a místy dokonce lehce zapamatovatelná!! A to není úplně málo.. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Totalne debilni becko, u kteryho jsem si myslel, ze musi bejt od rusaku (hraji tam nejaky Donkov, Asenov, Dimitrov. Sotirov atd), ale neni! Od pocatku je pribeh jasne danej a vicemene zbytecnej, je to jenom o ninja bitkach a je to docela prdel. CGI je prumerny, ale nedosahuje (ne)kvalit pulnocnich hororu na Prima Cool, herci jsou spatny a dej nesmyslnej - sektari vyskakujou odevsad jak v arkadovy mlaticce z 90. let, ale proste je to vsechno jedno. Bavilo me, ze behem bitek to kupovali i nevinny civilisti, coz se moc casto nevida. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama