Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavními postavami tohoto nízkonákladového filmu je 5 Sparťanů (Claudius, Darryla, slepec Demetrius, Shazaam a Testiclees), kteří se nezúčastnili bitvy u Thermopyl, a mají za úkol chránit průsmyk pro průchod koz. Co se ale nestane, objeví se perští bojovníci, a hrdinové utečou a jsou posměchem všech Sparťanů a krále Leonidase. Ukrývají se, ale jednou se rozhodnou zachránit a stát se sparťanskými bojovníky. (rozbris)

(více)

Recenze (2)

CuriousGuy 

všechny recenze uživatele

Nemůžu veřit tomu, že tu je tak málo hodnocení. Kurňa lidi stáhněte si to na netu. Tenhle amatérský film je plný originálních hlášek a pod vlivem zelené je to totální nářez. Fakt, že to natočila banda týpků za žádné peníze mi vůbec nevadil, ba spíše naopak. Alespoň díky tomu vynikly ty herecké ´výkony´. ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Na to, že to byl nízkonákladový film točený jen na zeleném plátnu, a všechna grafika okolo dělána na počítači, je tento film dobrý. Pět hlavních hrdinů, jsou dost srandovní, a film je pojat i jako film o filmu, kde probíhají rozhovory s hrdinami:-) Poslední bitva a vlastně taky první jejich bitva je zábavná a zabití válečkem na těsto je vychytaný:-) Určitě se podívám i na jejich další film od bratrů Holechků Arizonu. ()

Reklama

Reklama