Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na planetě Fist Planet se odehrává souboj nazývaný Speedmaster race. Jeho velká odměna láká pilota Travu a jeho mechanika Shinku se účastnit. Jenomže je tu problém - velmi drahé zápisné. Proto se tito dva dlouholetí přátelé odhodlávají k všemožným riskantním akcím, aby na samotné zápisné měli. Jednou z takovýchto akcí je úkol prozkoumání objektu 78 na planetě Fable. Při cestě naráží na dívku Mikuru, která zapomněla svoji minulost. Trava: Fist Planet zaujme originálním a šíleným grafickým a animačním zpracováním od studia MADHOUSE. (Zumongar)

(více)

Recenze (4)

yenn 

všechny recenze uživatele

Trava a Šinkai letí v kosmické lodi. Jejich prací je značkování planet. Cestu si krátí prázdných tlacháním a Trava též čas od času plácne Šinkaie po kebuli. To Šinkaie vždy rozčílí. Jednoho dne narazí na záchranný modul. Je v něm žena. Kočka. Prázdné tlachání dvou týpků je rázem pryč. Nyní prázdně tlachají hned tři. Později vyjde najevo, že je ona žena (Mikiru) víc než kočka. Ještě později dojde k souboji. Nepřehlednému souboji. A pak už je konec. Uf. Jen zajímavé grafické zpracování ve stylu Světového rekordu uchránilo tuto nudu před nižším hodnocením. 3/10 ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Neprávem zapomenutá OVA se skvěle netradiční animací. Ve světle atypické animace však může být snadno přehlédnut OPRAVDU vynikající voice acting, díky kterému inteligentně vtipné dialogy zejména v prvních dvou epizodách působí naprosto špičkově. Příběh je tu spíš jen do počtu, ale to se u 4x13 min OVA tak trochu očekává, že? Jsem moc rád, že jsem na Travu náhodně u příležitosti vydání Redline narazil. ()

Reklama

Reklama