Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (1 594)

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Takové normální bezvýznamné béčko by to bylo, jenomže... Gyllenhaal ví přesně v čem hraje a podle toho se taky (ne)snaží a McGregor netuším, o co se snaží, ale vychází z toho pouze umírněnější verze sebe sama, což je prostě pekelný zážitek. Bez něj by to možná bylo na 3*.

plakát

Za borovicovým hájem (2012) 

Čekal jsem film o kaskadérovi - lupičovi a ten jsem taky dostal, jenomže za ním je nalepená ještě hodina a půl totální nudy.

plakát

Twisted Metal (2023) (seriál) 

Největší problém mám s tím, že co postava, to nesympatická piča, snad jen ten Sweet Tooth ušel. A Neve Campbell, ale ta je jen ve 2 dílech. No a potom taky není mi 12... Takže spíš tak 2,5*.

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Uvidíme, jak bude vypadat eRkový sestřih, tady se totiž osekávalo dost okatě. Nebo to aspoň tak vypadá. Což je na druhou stranu hodně divné, jelikož Snyder měl údajně plnou kontrolu i nad touhle kids friendly verzí...

plakát

Dark (2017) (seriál) 

První série super, jenomže potom apokalypsa, Adam, paralelní světy a do uceleného, i když ně uplně uspokojivého závěru to spíš jen tak doklopýtalo. Co tenhle seriál ale udělal dokonale, je casting. Tři verze postav s 33 letým rozestupem, hrané třemi různými herci a stejně je na první pohled hned jasné, kdo má být kdo, přestože to není dělané nějak hloupě okatě.

plakát

Renfield (2023) 

Průměrná píčovina, kterou sráží jak Hoult (jindy slušný herec), tak Awkwafina (vždycky strašná herečka). Přehrávající Cage je k popukání, škoda, že je ho tam tak málo.

plakát

Komparz (2005) (seriál) 

Doporučuju epizody s Radcliffem, Bloomem a Winslet, ty si zaslouží klidně i 5*, jinak je to spíš průměr.

plakát

Flash (2023) 

Pokud se vám nelíbil multiverse z Doctora Strange, tak se připravte.... na mnohem horší vyobrazení multiverza v podání DC. Je to prostě digitální bordel, tentokrát i včetně ksichtů. Jako sledovat cutscény z Injustice 2. Příběhově je to tak nějak průměrně OK a Batman a Supergirl a nakonec i oba Flashové se dokonce i povedli.

plakát

Fate/strange Fake -Whispers of Dawn- (2023) 

Z Fate univerza jsem viděl jen trošku přihlouplé Fate/Stay night a dokonalé Fate/Zero a v tomhle jsem se šíleně ztrácel. Moc nechápu, jestli jde o pokračování nebo alternativní realitu a tenhle film toho moc nenapoví a k tomu nové postavy jsou představeny dost minimálně, pokud vůbec. Na druhou stranu atmosféra připomínala právě Fate/Zero, kde se s tím vůbec nesrali a krev tekla po galonech, takže jestli tohle má být prolog k seriálu, tak mě navnadili maximálně. Ale samostatně to prostě nefunguje.

plakát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) 

Jako téměř všechno ostatní post Endgame je i Quantumania zbytečná dětská atrakce, která má ale na druhou stranu současné nízké hodnocení trošku nezaslouženě, jen protože je srovnávána s předchozí érou.