Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (96)

Azrael515 

všechny recenze uživatele

NO na pixar to netaha ale rozhodne mile a ako start do ekologickeho citenia pre najmensích príjemné. Ziadne zapletky extra necakajte. PAr postaviciek sa strati a najde .... ale rozhodne stoji za videnie uz iba kvoli animacii a 3D ktore pre mna osobne bolo to najlepsie a najatmosferickejsie .... prirovnal by som k Atlantis ... tize bez pribehu ale usta sa mi nezavreli .. k tomu pekna hudba ...prijemny elektropop ;) ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák jsem viděl hodněkrát (víc jak 20x, holt ještě byly směny na 3D projekci) a musím říct, že má jedno z nejlepších 3D. Příběh byl slabší a musím říct, že v některých částech jsem se dost nudil a bylo to zdlouhavé. Ale animace ušla, zmiňované 3D efekty perfektní a jako bonus písničky od Mika. 60% ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Další film, co jsem chtěl vidět jako malý. A tenhle mě příjemně překvapil. Ono to překvapivě vůbec nenudí, utíká to svižně a i když to má příběh strašně jednoduchý, i tak dokáže zaujmout, navíc všechny postavy tu jsou docela sympatické. Je to i pěkně animované. Jako ano, některé věci mi tu vadí, ke konci to citové vydírání bylo přehnané, ti hippies tu vůbec nemuseli být a vlastně celá myšlenka filmu (ekologická, jak jinak) mohla zůstat pouze u havárie ropného tankeru a občasného bordelu v oceánu (a Greenpeace mi zde nevadilo, protože pak celková myšlenka nemá na lidstvo jednostranný pohled). Přemýšlel jsem, jestli dát silné 3* nebo slabé 4*, ale za zmínku o jednom z mém nejoblíbenějších ostrovů Tristan da Cunha nakonec volím možnost č.2. Takže slabé 4* ()

Vraccas 

všechny recenze uživatele

Co se týče dějové linky tak ta jak z oka vypadla z Nema - větší kliše neznám, ale dětem se to asi bude líbit:-) Dabing byl překvapivě povedený, kdežto 3D zpracování se zase tak nepodařilo. Některé efekty byli až moc "očirvoucí" , ale uznávám že animáky všeobecně ve 3D provedení mají něco do sebe. Film bych doporučil malým dětem, ale dospělý by ho asi neměli spatřit :-) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Ale jo, obrázky jsou pěkné. Jenže co dál? Sammy a vlastně všechny postavičky nejsou nijak zvlášť sympatické. A příběh? Kdyby chlapci z BBC přilepili kameru na krunýř živé želvě, třeba by to bylo stejně "zajímavé". Ale co. Možná si děti vezmou ponaučení z toho, že ropa v moři i igelitový pytlík plující na hladině je fuj. Natožpak velrybáři, kteří jsou 2x fuj. A snad si i zapamatují, že hodní jsou hlavně lidi, kteří jezdí kytkama pomalovaným autobuskem a ve znaku mají prak s čárkou uprostřed a ...no to je asi tak všechno. Někteří tady vyzdvihují dobrý výběr písniček. A mě zrovna chyběly písničky, které by šlo přezpívat do češtiny, takže by jim děti rozuměly a mohly by tak vypomoct chabému příběhu. Konec konců, tento film je určen primárně pro děti. Dospělý tam toho moc nenajde. Tím že jsem přesvědčen o škodlivosti koukání na filmy s 3D brýlemi na nose, považuji tento filmeček za relativně neškodný pouze v placatém provedení. No a tím pádem se mi zdá být vcelku zbytečný, protože z těch tří hvězd padly dvě na zdařilou animaci. PS: Zpočátku to nevypadá, ale ve vodě se to razantně zlepší. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama