Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Snižuji hvězdu za 3. sérii, ve které jsem viděl jen 2 díly a pak přestal, protože je 3. série opravdu příšerná. Chtěl jsem dát 4 za cringe, nad kterým jsem se opravdu zasmál, ale někdy jsem i byl trochu rozhozený z toho, co se tady děje upřímně (Charlotte). Bylo to mnohem záživnější než třeba Pán Času. Měnit vodu v želé?! K čemu to sakra je? Přeměna všech postav, míst a hraje si to hrozně na něco velkolepýho. Emmu vyměnili za Bellu, což už dost naštve a když se přičtou ty další ošklivý mínusy (Ricky bar, postavy se chovají a oblékají jinak, jiný styl scénáře...), tak to opravdu vydržet nejde! 1. série - Velký cringe, hodně dobré nápady a postavy, ovládání schopností, Miriam, stěry a celkově vše dost pobaví a máte z toho hodně zážitků. Miriam je typická mrcha + její kámoška, u který se taky zasmějete. Konec série je absolutně napínavý a tak akční, že si 1. série zaslouží 5 hvězd. 2. série - O trochu horší. Vadí mi, že se zde postavy začínají balit. Ale Charlotte je boží. Popravdě jsem ji měl zezačátku rád. Cringe je tu taky, o trochu méně, ale taky super. Mega vtipnej je úplněk. Vadí mi kombinace Zayne a Ricky, Lewis je trochu horší než v předešlé sérii. Konec je taky bombový. Takový souboj jsem nečekal. Líbí se mi gradace nenávisti. Celkově - Celkem mi přijde dost zábavný, jak ty pravidla té přeměny nejsou zcela ustálené, pak vás napadá mnoho otázek, kdy se mohou a kdy se nemohou přeměnit. Nejlepší je podle mě Cleo. Nejhorší je Ricky. Nejlepší je podle mě mrazící schopnost. Ale je to opravdu těžké určit, zda je lepší mrazící nebo telekineze s vodou schopnost. OPRAVDU SI NEPOUŠTĚJTE 3. SÉRII OBROVSKY VÁS ZKLAME!!! VYHODNOCENÍ: DOTÝKÁM SE OROSENÉ FLAŠKY, ALE V MOŘSKOU PANNU SE NEPROMĚNÍM ()

luciasce 

všechny recenze uživatele

S překvapením jsem zjistila, že jsem se ráda po letech k tomuhle serialu vrátila. A dala jsem tomu hvězdu navíc, protože v rámci teenage seriálů se tenhle australský počin vydařil, i když jsem to nikdy nesledovala jako teenager. Je to celkem vtipné a originální a já mám prostě slabost pro tyhle mořské exterierovky. ()

Reklama

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

Studium je v mém případě neodmyslitelně spojené s prokrastinací a prokrastinace znamená dlouhé koukání z okna, do stropu anebo na seriály, který byly stejně vymyšlený jen za účelem prokrastinování (prove me wrong). Při svaťáku jsem v rekordním čase zhlédla celé Vyprávěj (seriál) (2009), při státnicích měly tu čest Gilmorova děvčata (seriál) (2000) a nyní, v tomto zkouškovém období se jako z čista jasna na Netflixu objeví všechny série H2O: Stačí přidat vodu (seriál) (2006)? No to není náhoda! S mořskými pannami z ostrova Mako mám již bohatou zkušenost asi tak z období před 10 lety, a tudíž jsem přesně věděla do čeho se pouštím, ale usoudila jsem, že tahle lehká vymývána mozku se při tak inteligencí nadupaném období jako je zkouškové (pauza na předstíraný smích) hodí a trochu mi můj zavařenej mozek ochladí. Ale co se nestalo, mě to doopravdy znova chytlo, trochu tím správným bizarním způsobem, ale zároveň to není vůbec tak stupidní, aby to bylo nekoukatelný a když se člověk přenese přes chyby v chování postav a přes občas nudný dialogy a přes celej ten fakt, že se chudinky holky nemůžou už nikdy pořádně vysprchovat, protože jim hned po kontaktu s vodou naroste ocas dostane parádní dnes už retro teen seriál s fajn docela i realistickejma efektama a čas od času se i nefalšovaně a nečekaně pobaví. Komickou část tam skvěle zastává Lewis, jestli to tady někdo viděl a nepatří mezi odsuzátory teen seriálů dejte mi zapravdu, Lewis stole the show. Herecký výkony nejsou vůbec skvělý, ale to je na tom to výborný. Je fajn někdy vypustit páru a kouknout se na něco špatně dobrýho a tohle je za mě přesně to. Díly mají rozmanitý lokace, pěkný podmořský záběry a celá zápletka je docela stabilní a postupně graduje. Navíc má tenhle seriál i nostalgickou hodnotu. Mluvím tady jen o prvních dvou sériích, ta třetí je fakt blbost (měli se na to vykašlat po tom, co musela Claire Holt seriál opustit) jinak je to dost slušnej seroš a zde na čsfd dost podceněnej. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Souhlas s DJ Obelixem a ScarPoulem. Stejně jako u Ztraceného světa, ani tady nechápu tak nízké hodnocení. že by opravdu byli současní diváci natolik zhýčkaní? Těžko říct proč tomuto seriálu dává tolik lidí tak nízké hodnocení. Objektivně by to bylo klasicky za tři, ale scénářem, dějem, charakterem postav a dialogy to rozhodně nemá na nic nižšího. Takový Tak jde čas nebo Rosalinda apod. si odpad! zaslouží už z principu, ale tohle je příjemný, milý seriál s dobrými postavami, pěknými hlavními herečkami (Cleo je něco jako prototyp bohyně, pro mně:-) a hlavně skvělým dabingem. Lewis jako hlavní mužská postava je pohodář a hláškuje o 106, místy o 107. A holky? O těch snad mluvit nemusím ;-) Druhá série si zachovala kvalitu první. Navíc nesklouzla k sentimentálním a otevřeným sexuálním scénám. Víc než pusu tady neuvidíte. A to dělá tenhle seriál perlou mezi dnešníma seriálama přecpanýma sexem a..sexem. Jinými slovy na H2O mi nešahejte:-) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

2* dávám jen proto, že to není pro mě a fakt jsem se nepobavil ani nic nenaučil. Je to bohužel hrozně hloupé a trochu mě mrzí, že argument typu "je to pro mladé a dospívající holky" je tu tolik přetřásán. Je to hloupé a kdo to sleduje a jakože se mu to líbí, hloupý zákonitě být nemusím, to netvrdím. Ale evidentně nemá vkus a stačí mi k zábavě fakt málo. Asi tak. :D Viděny všechny díly :D :D ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Seriál se původně vysílal na TV stanici Network Ten. (HenryLuner)
  • Ostrov Mako opravdu existuje, nicméně se jmenuje Malpelo, a je na Islandu. (Casspy)
  • Několikrát se uvažovalo o natočení 4 řady, kde by se sešly všechny mořské panny a příběh by byl doveden do konce. Z nějakého důvodu však z natáčení vždy sešlo, nejčastěji kvůli vytíženosti představitelů. (BLANIK.)

Reklama

Reklama