Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

Hell_ena 

všechny recenze uživatele

Jojo :) Jako malá jsem to sledovala pořád :D No každopádně je to něco jiného, takže to pro mě bylo úžasné spestření. Akorát mě mrzí, že tu proměnu nemohly kontrolovat :( Jinak je to docela zajímavý seriál, na který se dobře dívá. Pro mladší věkovou kategorii docela ideální (ikdyž dneska lidi koukaj na všechno :D) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Když má člověk děti, občas se díky nim dostane k věcem, na které by ho samotného nikdy nenapadlo se podívat. Třeba na seriál o třech mořských pannách. Protože je určen jako zábava pro dospívající dívky, je nesmysl sledovat ho optikou Bergmanových dramat a měřit kritérii festivalových porot. I díky nadšení svých dcer jsem si brzy správně nastavil optiku a čtvrt roku si tak s nimi mohl užívat každovečerní pohodovou společnou půlhodinku před obrazovkou. Bylo to nečekaně milé, zábavné a mnohem méně trapné než všechny beverlyhillsy. Zejména první řada, kdy trojice sympatických kamarádek řešila problémy s vodou a svými schopnostmi, a druhá, které dodala dokonale úlisnou záporačku. Dokonalý relax po náročném dni. Jo a mou favoritkou byla samozřejmě Rikky. :–) ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Proč ta nízká hodnocení? Je to jasné. Seriál hodnotí lidé nad 20 let. Tedy dospělí! Je tedy logické, že to tak skončí. Naopak děti by to hodnotili jinak, hlavně mladé dívky věk 13 až 17 let. Kouzla, zajímavé scény a zajímavý děj všech dílů, dělá ze seriálu dobrou podívanou. Samozřejmě pro děti! Dospělí nad 20 let se ani nemusí snažit. Pokud jsou už vaše děti velké slečny věk 10 až 16 let, zkuste se zeptat jich! Pěkné prostředí kde jsou delfíni se mi líbilo asi nejvíce. Herečky také dobré. Vůbec nejlepší díly jsou / Zpěv sirén / Neodolatelný / U těch jsem se smál nejvíc. Poznámka: Závěr seriálu je zajímavý. Hvězdiček 4 ()

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Ono to není tak blbé, jak by se mohlo ze zdejšího hodnocení zdát. Neoddiskutovatelným pozitivem je, že seriál se vyhýbá rádobyvtipným hláškám, děvčata nejsou afektovaná a herci nepomrkávají spiklenecky na kameru a odmyslíte-li si ty ploutve a triky, jedná se o pěkný seriál pro děti, který je milou sondou do života tří holek z přímořského městečka. Seriál má vzestupnou tendenci - od dílů vyloženě pro mrnata seriál rostl postupně s diváky a našel si svoje místo a díly, kde hlavní protagonistky řeší milostné problémya školu jsou mnohem reálnější a uvěřitelnější než milostné patálie mládežníků z Beverly Hills. Navíc si přičtěte atraktivní prostředí přístavu, slušivé oblečky hereckého ansáblu a civilní atmosféru seriálu a hned máte docela slušnou zábavu na půl hodinky. ()

cameroncz 

všechny recenze uživatele

Tento seriál byl pro mě velkým překvapením. Je mi skoro 18, nudil jsem se a napadlo mě, že bych se mohl podívat na jeden díl, abych zabil nudu a mohl se tomu zasmát. K mému údivu jsem na konci pilotního dílu zjistil, že to vůbec neni špatný, a že opravdu chci vidět pokračování. S každým dalším dílem mě seriál chytal čím dál víc, a skončilo to tak, že jsem první dvě serie shlédl za necelé tři dny. Technické zpracování nic moc, občas opravdu musíte přimhouřit obě oči a zkousnout to, avšak klady převažují. Hlavní aktérky jsou pěkné, celé je to takové odpočinkové a hlavní příběhová linie mě neustále nutila vidět další díly. Některé díly jsou občas průměrné a jiné skoro dokonalé, avšak považuji za nutnost vidět H2O v originálním dabingu, celé to nabere nový nádech. Rád bych udělil 5 hvězdiček, ale pravda je, že jsou i lepší seriály a bylo by to nefér. Za mě osobně tedy uděluji 85%, takže 4*. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • První klapka padla 10. října 2005. (HenryLuner)
  • Úvodní píseň zpívá v 1. sérii Ellie Henderson, ve 2. Kate Alexa a ve 3. Indiana Evans. (ČSFD)

Reklama

Reklama