Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Ono je to klasická teenie záležitosť ale tak naivne až dobre zinscenovaná že sa na to dá pozerať, dokonca jednotlivé diely na seba naväzujú a utvárajú tak celistvý dej. 1+2 séria super, 3 séria - Emma von, Blair na scénu, už trocha pokrivkáva. Záverečný diel 2 séria mohol kludne ukončiť tento seriál, nakoľko sa jednalo o pohodové a pozitívne ukončenie série v krásne naivnom teenie svete. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Zdejší ukřivděné hodnocení mě docela mrzí, protože tohle je nejen seriál, který dlouho doprovázel mé dětství a kvůli kterému jsem si v bazénu hrála na mořskou pannu, ale je to i seriál, který si mile ráda pustím i teď a pustím ho i jednou svým dětem. Postavy jsou vtipné, zápletky se sice párkrát opakují, ale jsou pořád poutavé a druhou sérii považuji za tu úplně nejlepší, protože záporačka Charlotte je skvěle napsaná a hne každému žaludkem. Třetí řada sice naštve absencí Emmy, ale pořád je to jeden z těch seriálů, na které velmi ráda vzpomínám. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Snižuji hvězdu za 3. sérii, ve které jsem viděl jen 2 díly a pak přestal, protože je 3. série opravdu příšerná. Chtěl jsem dát 4 za cringe, nad kterým jsem se opravdu zasmál, ale někdy jsem i byl trochu rozhozený z toho, co se tady děje upřímně (Charlotte). Bylo to mnohem záživnější než třeba Pán Času. Měnit vodu v želé?! K čemu to sakra je? Přeměna všech postav, míst a hraje si to hrozně na něco velkolepýho. Emmu vyměnili za Bellu, což už dost naštve a když se přičtou ty další ošklivý mínusy (Ricky bar, postavy se chovají a oblékají jinak, jiný styl scénáře...), tak to opravdu vydržet nejde! 1. série - Velký cringe, hodně dobré nápady a postavy, ovládání schopností, Miriam, stěry a celkově vše dost pobaví a máte z toho hodně zážitků. Miriam je typická mrcha + její kámoška, u který se taky zasmějete. Konec série je absolutně napínavý a tak akční, že si 1. série zaslouží 5 hvězd. 2. série - O trochu horší. Vadí mi, že se zde postavy začínají balit. Ale Charlotte je boží. Popravdě jsem ji měl zezačátku rád. Cringe je tu taky, o trochu méně, ale taky super. Mega vtipnej je úplněk. Vadí mi kombinace Zayne a Ricky, Lewis je trochu horší než v předešlé sérii. Konec je taky bombový. Takový souboj jsem nečekal. Líbí se mi gradace nenávisti. Celkově - Celkem mi přijde dost zábavný, jak ty pravidla té přeměny nejsou zcela ustálené, pak vás napadá mnoho otázek, kdy se mohou a kdy se nemohou přeměnit. Nejlepší je podle mě Cleo. Nejhorší je Ricky. Nejlepší je podle mě mrazící schopnost. Ale je to opravdu těžké určit, zda je lepší mrazící nebo telekineze s vodou schopnost. OPRAVDU SI NEPOUŠTĚJTE 3. SÉRII OBROVSKY VÁS ZKLAME!!! VYHODNOCENÍ: DOTÝKÁM SE OROSENÉ FLAŠKY, ALE V MOŘSKOU PANNU SE NEPROMĚNÍM ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Úprimne vám poviem, že Austrálčania riadne prestrelili. Toto je totálna puberťácka hlúposť pre dievčatká do 15 rokov. Ja nemám nič proti príbehom o morských pannách, naopak niektoré sú zaujímavé, ale toto bolo nevkusné, polomoderné, odohrávajúce sa v zvláštnom prostredí s hlúpymi efektami. Tie dievčatá sa mi nijak zvlášť nepáčili, takže ani to to nemohlo zachrániť, naozajstný gýč. ()

Ernik 

všechny recenze uživatele

Libi se mi to. Nevim proč. Něčím je to sympatické. Asi svou jednoduchostí, průhlednosti a dětskostí. Pokud to srovnáváte se seriály, které poslední dobou okupujou televizní obrazovky, tak se to může zdá jako seriál pro děti 8 a méně, ale mě se to prostě líbí:D Je to oddechovka....prostě si sedněte a dívejte se. Nehledejte v tom složité zápletky nebo skryté intriky. Prostě se dívejte:) ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • První klapka padla 10. října 2005. (HenryLuner)
  • Phoebe Tonkin před nastoupením do seriálu nebyla dobrou plavkyní. Součástí její přípravy tak byly lekce plavání. (BLANIK.)

Reklama

Reklama