Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

elarkaso 

všechny recenze uživatele

H2O jsem viděl už jako malý, když jsme chytali stanici Jetix. Rozhodl jsem se celý seriál zhlédnout přes Netflix z nostalgických důvodů a podívat se na to okem již dospělého člověka. Obecně bych tento australský seriál hodnotil velice kladně, s obsazením jsem spokojený, herecké výkony nebyly špatné. Magie působila pohádkově, ale zároveň měla i svá úskalí a rizika. Rád bych ale, co se hodnocení týče, oddělil ještě první dvě série od té třetí, tam jsem začal cítit, že už to není ten stejný seriál, který jsem viděl v prvních dvou sériích. První dvě série byly skvělé, moc mě to bavilo, až na občasné momenty, které se mi zdály až moc absurdní a postavy byly občas až příliš otravné Třetí série už byla jaksi jiná, ale těmi změnami bych možná zmínil i nějaké spoilery, tak pouze zůstanu u toho, že byla jiná a necítil jsem se u ní stejně dobře jako u prvních dvou. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Zdejší ukřivděné hodnocení mě docela mrzí, protože tohle je nejen seriál, který dlouho doprovázel mé dětství a kvůli kterému jsem si v bazénu hrála na mořskou pannu, ale je to i seriál, který si mile ráda pustím i teď a pustím ho i jednou svým dětem. Postavy jsou vtipné, zápletky se sice párkrát opakují, ale jsou pořád poutavé a druhou sérii považuji za tu úplně nejlepší, protože záporačka Charlotte je skvěle napsaná a hne každému žaludkem. Třetí řada sice naštve absencí Emmy, ale pořád je to jeden z těch seriálů, na které velmi ráda vzpomínám. ()

Reklama

wolverine 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrchol australské kinematografie!!! Baví vás seriály o mořských pannách s příšernými kostýmy a "skvělými" hereckými výkony ? Tak to je H2O právě pro vás. Cleo, Emma a Rikki jsou normální holky, které se promění v mořské panny, pokud se dostanou do kontaktu s vodou. Může se zdát, že jsou nejdůležitější postavy celého seriálu, ale to je omyl. Hlavní tahoun je Lewis.Má ty nejdebilnější hlášky, které znáte. Ve třetí sérii už není Emma. Tvůrci jí vymění za Bellu, která je mnohem přitažlivější než Emma, takže si myslím, že to byl od tvůrců dobrý tah, který přilákal další fanoušky ze starších generací (puberťáky atd...). Podle mého komentáře to vypadá, že je to naprosto super seriál, ale má to mnohem víc záporných faktorů. CGI je opravdu příšerné. Vím že to nemělo tak velký rozpočet, ale na vizuálních efektech si měli dát tvůrci větší práci, ale je to AUSTRÁLIE. Asi to uzavřu. MYSLÍM SI, ŽE MALÁ 10-TI LETÁ HOLKA JE UKRYTÁ V KAŽDÉM Z NÁS. ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Lewis je alfa, co tam sazi hlasku za hlaskou. Ty tri slecny ala male morske vily, ktere jsou castokrat na facku bych klidne vymenil. Presto je to necim zabavne, ackoliv nektere dily vazne trpite, jelikoz je to cisty cringe. Jako dite bych dokoukal asi vsechny serie, jako dospeleho mi to pouze urychluje rakovinu mozku. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Prostě jednoduchý prvoplánový seriál pro menší i větší holky, u něhož jsem se skoro styděl, že ho sleduju taky. Náplně jednotlivých dílů si kromě pilotu vůbec nevybavuju a nějak obzvlášť mě to neirituje. Vlastně jsem se se sestrami vždycky koukal jen kvůli Phoebe Tonkin, pro niž jsem měl poměrně slabost. Ona i Claire Holt naštěstí i celkem prorazily, jen škoda, že do stejných hovadin, jako ve kterých jako teenagerky začaly. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Phoebe Tonkin před nastoupením do seriálu nebyla dobrou plavkyní. Součástí její přípravy tak byly lekce plavání. (BLANIK.)
  • Poté, co Cleo „odšroubovala“ požární hydrant, měla lehce mokrou ruku, avšak neproměnila se v mořskou pannu. (LUKICKK)
  • Seriál sa natáčal v Sea World a na ďalších miestach v austrálskom meste Gold Coast. (WalterIK7)

Reklama

Reklama