Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užvaněný a potrhlý jelen Elliot a zdomácnělý medvěd grizzly Boog tvořili tu správnou dvojku, která v prvním díle Lovecké sezóny uhájila les a jeho obyvatele před krvelačnými lovci. A protože se jim v konkurenci animované záplavy roku 2006 dařilo nad očekávání dobře, vykoledovali si pokračování. V něm dojde na rozhodující souboj na život a na smrt mezi dvěma živočišnými skupinami, které se navzájem nenávidí - divokými a domácími zvířaty. Jediný jezevčík Buřtík, který zdrhnul svým páníčkům, aby ochutnal tu pravou svobodu, stále neví, na jakou stranu se má přidat. V divočině Buřtíka láká bezbřehá volnost, na druhý břeh ho zase přitahují vitamínové kosti, které na něj líčí jeho panička ve snaze ho najít. Před nemateriální svobodou nakonec zvítězí pamlsky v tlamě a na Buřtíka spadne klec, respektive za ním zaklapnou dveře obytného karavanu jeho páníčků. V tu chvíli si uvědomí cenu svobody, ale to už je trochu pozdě. Naštěstí má divoké kamarády, kteří ho nenechají ve štychu a s nasazením vlastních krků půjdou v jeho stopách, aby ho uchránili před osudem domácího mazlíčka. Naneštěstí Buřtíkovi páníčci směřují na sraz chovatelů domácího zvířectva, kterému šéfuje jeden věčně zpruzený pudl, jenž kromě špatně provedené ondulace nenávidí ještě jednu věc - divoká zvířata. Střet, který se blíží, je zcela nevyhnutelný, a Elliot s Boogem budou muset oprášit všechny triky, aby z téhle krize vyšli se zdravou kůží a navíc ještě zachránili kamaráda Buřtíka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (182)

Bluntman 

všechny recenze uživatele

LOVECKÁ SEZÓNA 2 není nevhodná jenom tím, že na místo své původní štace video a DVD půjčoven jde v některých zemích světa včetně té naší do kin, ale i tím, o čem a jaká je. Nejedná se o zcela 3D animovaný film, protože pouze postavy a popředí je trojrozměrné, zatímco pozadí je nehybné, dokreslené a dvourozměrné. Druhý díl jednak nese neduhy všech pokračování (děj je zhuštěnější, postavy plošší, události podbízivější a jinak se jede přes kopírák), jednak i "animováků" pro celou rodinu (nevyužitý potenciál trojrozměrné animace, zábavnější vedlejší postavičky než hlavní, neustále se tam něco hýbe a je to barevné, aby se divák nezačal nudit, ale nedrží to pohromadě) a neduhy D2V/D (neuvěřitelně slabý příběh nehodný celovečerní stopáže, uměle komplikovaný děj, otravně moralistický rodinný apel o přátelství, důvěře a blablabla...). Nestoudnost něco takového uvést do kin a vyžadovat za to peníze. 3/10 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ono nakoniec to nebolo až také zlé, ako som očakával, ale ísť na toto do kina, asi nadávam ako blázon. Sú skvosty, ktoré sa na úkor takýchto somarín na plátna nedostanú a určite by zaslúžili väčšiu pozornosť, ale táto téma sem nepatrí. Film ujde ako voda, pretože má len niečo cez hodinku čistého času, za skoršiu dobu vám ale aj z hlavy vyprchá. Podstatné je, že počas neho som sa nenudil, takže celkom spokojnosť. 50%. ()

Reklama

rozbris 

všechny recenze uživatele

K jedničce jsem napsal toto: "Není co dodat snad jen klasický americký béčkový animák, u kterého je možnost, že usnete." Opakovat se už nemohu a ani nechci. Jestli se Vám Lovecká sezóna aspoň trošku líbila a chcete si na to ponechat takový názor tak se na to ani nedívejte. P.S.Radím dobře, zbytečná ztráta hodiny a půl! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je asi tak zbytečný, jako chlap mezi dvěma lesbičkami. S tím rozdílem, že takový nebožák si alespoň dopřeje hezkého pohledu, zatímco já viděl jen barevnou centrifugu, ze které mi na konci bylo blivno. Už jednička napadala na jednu nohu, dvojka potom přijela na vozejku. (Filmfest Hurghada 2012, 26/67) ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Další ze zbytečnejch animáků bez trocha humoru. Jediný, co mě tam dostalo, byl Fifi a jeho hlas v podání Crispina Glovera. Je mi jasný, že to navazovalo na jedničku, takže kdo ji viděl, znal postavy a všechno. Jo ještě mě dostal německej akcent pana Weenieho a té kočky s jazykem ven, chch. Ono vlastně namluvení těch postaviček bylo to jediný vtipný... ()

Galerie (48)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává přesně rok po prvnímu dílu. (Terva)

Reklama

Reklama