Reklama

Reklama

Danny a Wheeler se živí reklamou na energetický nápoj Minotaur. Wheeler je velký sukničkář a nechce se vázat, Danny je znechucený životem. Myslí si, že když požádá svoji přítelkyni Beth o ruku, jeho život nabere jiný směr. Ona ho ale odmítne. Danny pak schválně nabourá služebním vozem do sochy před školou. Za to mají jít oba na 30 dní do vězení. Mají na výběr, buď nastoupí do vězení, nebo odpracují 150 hodin prospěšných prací jako dobrovolníci, kteří se věnují dětem s problémy. Wheeler dostává na starost desetiletého Ronnieho, který používá nejostřejší vulgární výrazy a miluje ženské poprsí. Danny bude mít na starost Augieho, který je posedlý středověkem. Zprvu se zdá, že to bude peklo pro všechny... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (327)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem měl celý film tak trochu zkažený tím, že hlavní představitel dětské role mi děsně připomínal jednoho mého (dospělého, ha ha) kamaráda, který též má takový smysl pro fantasy a jezdí na cony apod. Během filmu jsem na to pořád musel myslet a tak jsem si tuhle komedii s poučením nějak zvlášť nevychutnal. No, znovu to nedám, abych zjistil, jak moc se dá u toho nasmát. Snad jedině po kamarádově smrti. Každopádně lze objektivně tento film zařadit mezi ty lepší, ne tak ztřeštěné. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kde sa objaví Seann William Scott, ktorého matrikárka musela mať Parkinsona alebo minimálne nekontrolovaný tras v ruke, inak by v krstnom mene mal ako normálny Sean len jedno "n", tam je jasné, že kvóty budú splnené. Minimálne na obsah slov šukať, kozy, mrdať, vták bez ornitologického významu, osrat, posrat, prcat a podobné uchu lahodiace verbálne prejavy. Toto bolo splnené a keďže vieme, že film je dosť založený na improvizácii a Paul Rudd sa dokonca na natáčaní od smiechu pochcal, je zjavné, že ich tie vtipy bavili. Diváka už menej, občasne sa vyjasnilo nejakou hláškou, ale väčšinou zamračené, hoci bol použitý aj tromf pre divákov z Bronxu - malý černoušek nadávajúci na belochov. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Role Models berou rukavici hozenou Sex Drive a roztrhávají ji na kousíčky. Za všechno může chytřejší humor, vtipnější (a lepší) herecké obsazení a hlavně pravý Stiffler (narozdíl od Mardsena) Seann William Scott. Paul Rudd ale nezůstává pozadu a je Scottovi vyrovnaným soupeřem, Rudd však u mě boduje na jiné koleji - za scénář. Vtipné a chytré dialogy, žádné nechutnosti a nenásilně používaná sprostá mluva stejně jako chování postav a uvěřitelné kamarádství těch velkých s těmi malými překvapilo a já mu tudíž uděluji thumbs up. Jedinou postavu, která mi nějakým způsobem vadila, si zahrála Jane Lynch a trošku si to tak u mě po 40 let panic pokazila. To byla má jediná výhrada, která však stála Role Models pár krůčků k maximálnímu hodnocení. I tak u mě ale zůstává na první příčce žebříčku nejlepších komedií za rok 2008. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Obstojná "sedmdesátka", která chytne za srdce až v samotném závěru, který je výborně natočený, vtipný a takový... ehm... upřímně milý. Zbytek je jen slušná eRková komedie, v níž se Rudd a Stiffler snaží hláškovat a stejně je oba strká do kapsy malý černoušek, kterému jde fuckování pěkně od huby. Mintz-Plasse opět geniální. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

V 90tom som poznal hru ' Dračí doupě ' a tí maníci sa naozaj tak ' dusili' mečmi. Myslím tých, čo to hrali. Ale k filmu. 'Krúti' sa okolo deciek, ale to vôbec neprekáža. Naopak, malý Ronnie ( Bobb' e J. Thompson) ako Gene Simons z Kiss... no jeba!!!! Fantastické a nenásilné ' hlášky' ako : " It' s a classic case of a guy on d ground. " , alebo " Who d fuck is Martin Hamisch?! " ma konštantne držali v jednom vyškerenom úškľabku. Ale chýbalo tomu niečo. Chýbala tomu tá ' čerešniška na šľahačke' v podobe obrovskej salvy smiechu. Tá prišla v 27. minúte do konca filmu, v Burger Hous- e , ked Paul Rudd mrkne pohľadom na chlapíkov odetých do historických kostýmov- " How is it goin' ? " !!! LOL!!! Už som bol rozhodnutý za plný počet, ked tým rozmaznaným koncom to posrali a odsúdili u mňa za 4* . ()

Galerie (44)

Zajímavosti (15)

  • V jeden natáčací deň sa na jednej improvizovanej Paul Rudd začal tak smiať, že si pocikal nohavice. (Arsenal83)
  • Režisér David Wain si ve filmu zahrál také jednoho z "Velkých bratrů", a sice postavu chlapíka s kytarou, Chevrona Baineho. (FilmFan24)
  • Film sa natáčal v Los Angeles a San Diegu (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama