Reklama

Reklama

Trojčátka

(seriál)
všechny plakáty
Španělsko, 1995, 65x24 min

Režie:

Robert Balser

Scénář:

Francesc Orteu

Hrají:

Carme Calvell
(další profese)

Obsahy(1)

Španělský animovaný seriál o třech děvčátkách, která prožívají různá dobrodružství ve známých pohádkách. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Seriál opakovaně běžel v dětských blocích typu Kouzelná školka na ČT1. Kombinuje klasické pohádkové motivy s reáliemi dneška, jeho nevýhodou ale je výrazná infantilnost, kterou bohužel podporuje i český dabing. Celkový dojem: 50 %. Nevýrazná, ale koukatelná záležitost pro menší děti. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Infantilní, ale vcelku zábavný seriál o třech malých holčičkách a jejich babičce, která je hlídá a se kterou vedou neustálé boje, velmi často v kulisách nějaké pohádky (ale třeba i počítačové hry:-). Vysíláno v Kouzelné školce (nebo to byla ještě Kuřátka?). ()

lucascus 

všechny recenze uživatele

Dneska bych tak vysoké hodnocení nedal, ale jako dítě jsem to miloval, a proto se nemůžu zpronevěřit době, kde jsem hodnotil filmy (či spíše pohádky) poněkud jinak... Jo a ta znělka mi dodnes bzučí v uších: "Raz, dva, tři, my jsme ta trojčátka, s námi je svět jako pohádka...." ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Docela milý seriál se solidním výtvarným zpracováním. Ději chybí trochu hloubka, ale dětem se to bude určitě líbit. *** Ve zkratce: My jsme trojčátka a tamhleto je znuděná čarodějnice. Jééé :) ()

Reklama

Reklama