Reklama

Reklama

Trojčátka

(seriál)
všechny plakáty
Španělsko, 1995, 65x24 min

Režie:

Robert Balser

Scénář:

Francesc Orteu

Hrají:

Carme Calvell
(další profese)

Obsahy(1)

Španělský animovaný seriál o třech děvčátkách, která prožívají různá dobrodružství ve známých pohádkách. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Docela milý seriál se solidním výtvarným zpracováním. Ději chybí trochu hloubka, ale dětem se to bude určitě líbit. *** Ve zkratce: My jsme trojčátka a tamhleto je znuděná čarodějnice. Jééé :) ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Seriál opakovaně běžel v dětských blocích typu Kouzelná školka na ČT1. Kombinuje klasické pohádkové motivy s reáliemi dneška, jeho nevýhodou ale je výrazná infantilnost, kterou bohužel podporuje i český dabing. Celkový dojem: 50 %. Nevýrazná, ale koukatelná záležitost pro menší děti. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Infantilní, ale vcelku zábavný seriál o třech malých holčičkách a jejich babičce, která je hlídá a se kterou vedou neustálé boje, velmi často v kulisách nějaké pohádky (ale třeba i počítačové hry:-). Vysíláno v Kouzelné školce (nebo to byla ještě Kuřátka?). ()

lucascus 

všechny recenze uživatele

Dneska bych tak vysoké hodnocení nedal, ale jako dítě jsem to miloval, a proto se nemůžu zpronevěřit době, kde jsem hodnotil filmy (či spíše pohádky) poněkud jinak... Jo a ta znělka mi dodnes bzučí v uších: "Raz, dva, tři, my jsme ta trojčátka, s námi je svět jako pohádka...." ()

Reklama

Reklama