Reklama

Reklama

30 Days of Night: Blood Trails

(seriál)
všechny plakáty

Recenze (7)

demented 

všechny recenze uživatele

Pôvdný sedemdielny seriál (každý diel má niečo vyše troch minút), ktorý bežal na internete vrámci reklamnej kampane k filmu 30 days of night. A prekvapivo celkom dobrý ;) ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Hrozně amatérskej filmeček, který měl zřejmě sloužit jako lákadlo na 30 dní dlouhou noc. Divák se nestačí ani rozkoukat a už je uprostřed děje, kde po hlavním hrdinovi jdou zombie-upíři a zabíjej všechny okolo něj a on nestačí zdrhat. Příběh není složitej, spíš k smíchu, protože je to prostě jedna velká sbírka klišé, ale jako docela jsem se zasmál:) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bývalý feťák George se v New Orleans snaží najít nový smysl života jak pro sebe, tak svou partnerku. Proto začal dělat kurýra (cédéček). Jenže dneska se něco posere. Člověk, který tu měl být u předání, leží v kaluži krve, ze tmy se ozývají divné skřeky a tu náhle začne George pronásledovat po krvi lačnící upír… Tak sice nevím, jestli tato minisérie splnila svůj propagační smysl, ale nejspíš jo. Reklama jako reklama a celovečerní 30 Days of Night je dobrá upířina. Sice je tohle místy až moc amatérské, ale ta půlhoďka utekla jako voda. Narazil jsem tu na několik slibných momentů, ale i klišé – takže to nejspíš vidím na klasický průměr. Krve tu bylo dost, ale rozhodně mohli vybrat o něco lepší „herce“. A ta pozvánka na Aljašku na konci: k pousmání… ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Sice poloamatérské, ale slušně natočené a řádně krvavé, ale scénáristicky přeci jen nijak zvlášť zajímavé a nedotažené (Jak se upíři pohybují po velkoměstě? Jak ví, kde se kdo nalézá? apod.). ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Ako súčasť reklamnej kampane k inak viac ako podarenému 30 Days of Night nečakane dobré. Ak to divák vidí pred samotným filmom, môže ho to naozaj navnadiť. Je to úderné, krvavé, priamočiare. 90 % ()

Reklama

Reklama