Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

klerik 

všechny recenze uživatele

Pekne temný a drsný miniseriál. Má priamy ťah na bránu a na nič sa nehrá. Práve vďaka svojej určitej prostoduchosti vyznieva uveriteľne. Podobne ako v mnohých iných zombie filmoch tu trochu nesedí teória o tom, že sa zombie živia mäsom - tak prečo ich je tak veľa? a prečo sa nejedia navzájom? Ae to už narážam na limity žánru... Určite lepšie než prvé dve série WALKING DEAD... ()

pivo 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca miniséria, ktorú by si mal pozrieť hlavne George Romero, nech nabudúce nenatočí takú blbosť ako Denník mŕtvych. Tu by sa mohol naučiť, ako sa buduje atmosféra a dokonca nechýba ani to jeho obľúbené, že tými zlými sú ľudia a nie zombie. Séria sa rozbieha pekne pomaly, nechá nás zoznámiť sa trochu s hrdinami, ale potom je to pekné maso, gore vynikajúce, občas až nechutné. Rýchlych zombíkov mám rád, rozumná dĺžka a koniec tiež potešili. Celkovo teda, dosť príjemné prekvapenie. ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

No čakal som že to bude zlý zombie seriál, lebo briti toho moc predtým neponúkli, ale bol som príjemne prekvapený. Brilantné herectvo, vynikajúce postavy a možno až plíliš dobré gore efekty na tv produkciu. Dead Set splnil všetko čo si od neho hororový fanúšik môže priať. PS: Nesmiem zabudnúť na moju recenziu http://www.studna.net/reviews/1047/ ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Prečo mi nikto nepovedal, že okrem The Walking Dead existuje aj iný zombie seriál? A hlavne, že je lepší? V prvom rade ide teda (ako všetci písali) o výborný nápad- skombinovať Big Brothera so zombie apokalypsou. V druhom rade potom prichádzajú klasické situácie, typické pre zombie filmy. Niekomu to môže prísť neoriginálne, alebo nudné, podľa mňa to k tomu jednoducho patrí. Potešil ma z času na čas vyskytujúci sa čierny humor, sympatická hlavná hrdinka, nervák producent, atmosféra a zombiecky apetít. Sklamal ma záver, ale keďže nechcem prezrádzať dej, nebudem rozoberať prečo. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Britové posbírali to nejlepší ze zombie filmů posledních let, přidali po vzoru otce zakladatele Romera kritiku konzumní společnosti (velice zdařile) a přimíchali pár svých nápadů. Dead Set rozhodně není špatnej (v té záplavě pičoidních zombie filmů), ale blbej na něm je ten fakt, že to jsou zombíci, kdo mi tu byl sympatičtější než ta přehlídka vygumovaných běhajících obědů pro jednu zombie party. A Patrickovi jsem přál jakože hoodně hnusnou smrt, asshole jeden :-) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama