Reklama

Reklama

Kung Fu Panda: Tajemství Pěti postrachů

  • USA Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five (více)

Pandí bojovník Po bude čelit možná té největší výzvě, protože dostává na starost první den kung-fu výcviku neposedných žáků ušáčků. Podstata kung-fu nespočívá pouze v úderech a kopech, což se Po snaží svým žákům vylíčit na osobních příbězích Pěti postrachů. Každý z nich musel nejprve objevit tajemství vlastní dokonalosti. Pro Kudlanku to znamenalo objevit moc trpělivosti, Zmije musela projevit svou odvahu, Jeřáb poznával sebedůvěru, Tygřice se učila ovládat svou sílu a Opičák využívat svůj um k dobrému. Jejich poutavé příběhy pomůžou zvídavým ušákům odhalit pravou podstatu světa kung-fu. (Česká televize)

(více)

Recenze (83)

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak by mali tieto bonusy slúžiť ako reklama, tak tento by určite do kina prilákal ešte o pár divákov viac. Tento kraťas určite podnietil moju zvedavosť o celovečerné predstavenie tejto elegantne obéznej shaolin-pandy. Príbeh je milý, originálny a vôbec nenudí. Klasické ponaučenia sú zamerané len na jednu vekovú kategóriu, zvyšok kraťasu však dokáže rozosmiať a pobaviť aj zvyšok diváckeho obecenstva. 85%. ()

MaxQ69 

všechny recenze uživatele

__Filmové chyby:__ |×××| Podle vyprávění v prvním dílu Kung Fu Pandy, našel Shi Fu Tygřici jako mládě přede dveřma. Ujal se jí, pak ji trénoval a ona se zlepšovala a zlepšovala. Verze, kterou vyprávěl Po v Kung Fu Pandě: Secrets of the Furious Five, se naprosto liší od té původní. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Po se stal slavným kung-fu mistrem a s titulem přichází i povinnosti. Jeho úkolem je naučit skupinku malých japonských králíčků bojovým uměním. Po, jak je jeho zvykem, ale začne z jiného konce a místo praktických ukázek začne žáčkům vyprávět o slavné pětce bojovníků - opičákovi, tygřici, zmiji, kudlance a jeřábovi - o jejich dětství, o tom, co je přivedlo právě ke kung-fu, a které z důležitých vlastností si musel jeden každý z nich osvojit. První z dvojice (zatím) klasicky animovaných krátkometrážních filmů, který se zaměřuje na výše uvedené hlavní postavy. Každý z nich dostává ve snímku svůj vlastní prostor. Vždy nejprve ukazují své slabiny, které pod správným vedením přetavují na své silné stránky. Ani zde se autoři vtipu nebrání, ale je vidět větší důraz na potřebu výchovy a podnítit dětskou zvědavost. Na škodu to rozhodně není, radši vidím to, jak se k dobrému napravuje zlobivá opice, než kdyby s někým ustavičně třískala o zem. A hudba opět excelentní. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

25 minut dlouhý "dovětek" k hlavnímu filmu. Pět jednoduchých, ale sympatických mini-příběhů vyprávěných pandou Po dětem v kung-fu škole představí začátky Furious Five. Jako bonusový film patří k tomu nejlepšímu a za filmem v ničem nezaostává. ____ Mé titulky ZDE ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Jaycee Chan, který namluvil mladou opici, je synem Jackieho Chana, který v originále namluvil ve filmu Kung Fu Panda Mistra opici. James Sie, který nadaboval otce zmije, se nejvíce proslavil rolí Jackieho Chana v animovaném seriálu Jackie Chan Adventures. (HappySmile)

Reklama

Reklama