Reklama

Reklama

Kung Fu Panda slaví svátky

(TV film)
  • USA Kung Fu Panda Holiday Special (více)

Blíží se oblíbené zimní svátky plné ozdob, tancování a jídla. Vyhlášený pandí jedlík Po se nemůže dočkat, až se svým otcem bude moct opět pohostit báječnou nudlovou polévkou své přátelé z celé vesnice. Jenže letošní svátky budou muset proběhnout v jiném duchu. Po se stal novým Dračím bojovníkem, jehož povinností je organizace zimní hostiny pro mistry kung-fu ze všech provincií. Legendární hostina v Nefritovém paláci představuje vrcholně dokonalou a kultivovanou událost, která vyžaduje přísnou etiketu. Dokáže Po dostát svým povinnostem bojovníka, když srdcem tíhne k oslavám ve společnosti svého milovaného otce a přátel? (Česká televize)

(více)

Recenze (116)

HAL 

všechny recenze uživatele

Prázdninový dovětek k jednomu z nejlepších dětských animáků, to už ze svého titulu nemůže být vyloženě nudné - a také že není, hlavní postava pořád funguje skvěle a vtipnost kterou srší všechno co dělá je stále nezměrná. Ale jak je zvykem, Vánoce zprasí všechno, obzvlášť co se filmů týče, a tak se milá mlátičkoidní Panda skrze slušné gagy noří do stále odpornější patetičnosti "děje" až ke slizce slaďounkému závěru. Nezbývá tedy než ignorovat příběh a užít si skvělou choreografi s originálními vtipy těžícími z hrátek postavami, střihem filmu i jeho celkovou narací... a možná pak člověk ani nebude moc zvracet z té sluníčkově hřejivé poslední třetiny. 7/10 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// +bezvadná animace postav, známé postavy a prostředí, vánoční hudba a vánoční tématika -jenže to už tu párkrát bylo/// Nějak mě některé animované kraťasy neohromují. Zde je sice krásná vánoční nálada a poselství, že být na vánoce s otcem (rodinou) je nejdůležitější, ale chybí mi tu víc humoru, připadá mi to jednoúčelové./// Celkem 65%/// ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jedná sa vo svojej podstate o vianočne moralizujúci príbeh, ktorý nám neukazuje ďalšie dobrodružstvo pandy Po, len sa snaží ukázať, že aj kung fu majstri majú napriek zásadám srdce. Znova sa tu ale ukazuje majstrovstvo Kung Fu Pandy - aj napriek moralizovaniu je príbeh podaný z ľahkosťou, z vyváženým humorom a krásnou animáciou. Neviem, či začínam byť sentimentálny, ale nejako voči tomu nemám výhrady. Síce ma mrzí, že príbehy by mohli byť viacej epickejšie a čo sa týka charakterov prepracovanejšie, ale očividne sa jedná len o zábavu pre deti. A čo si cením, nehrá sa to na umenie ako Shrek. ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Tohle nebylo vůbec špatné. Poměrně věrně se to drží i hlavní trilogie, aby to zapadalo; jsou tam klasické vtipy, Po tradičně zkazí, co může. Hlavní myšlenka pro děti je jasná, ta vánoční poučka tam holt musí být. Je to předvídatelné, ale tak to holt v kraťasích asi bývá. Kung fu Panda slaví svátky každopádně splnil přesně to, co se od takového filmu očekává. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Milý sviatočný animák s obľúbenými postavičkami. Príbeh je prostý, ale rozprávkovo správne bipolárny. Po je ako dračí bojovník postavený pred morálnu dilemu medzi povinnosťou jeho "úradu" a rodinou. Hoci sa tvorcovia šikovne vyhýbajú označeniu Vianoce, aby zachovali orientálny kontext, tému rodinného stretnutia pri jedle tu cítiť. Produkcia je bezchybná a nechýba humor. 75% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama