Reklama

Reklama

Kung Fu Panda: Tajemství Pěti postrachů

  • USA Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five (více)

Pandí bojovník Po bude čelit možná té největší výzvě, protože dostává na starost první den kung-fu výcviku neposedných žáků ušáčků. Podstata kung-fu nespočívá pouze v úderech a kopech, což se Po snaží svým žákům vylíčit na osobních příbězích Pěti postrachů. Každý z nich musel nejprve objevit tajemství vlastní dokonalosti. Pro Kudlanku to znamenalo objevit moc trpělivosti, Zmije musela projevit svou odvahu, Jeřáb poznával sebedůvěru, Tygřice se učila ovládat svou sílu a Opičák využívat svůj um k dobrému. Jejich poutavé příběhy pomůžou zvídavým ušákům odhalit pravou podstatu světa kung-fu. (Česká televize)

(více)

Recenze (83)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Kung Fu Panda byla nejlepsi z proflakle hollywoodske animovane TOP3 roku 2008 a kratkometrazni bonusova Panda je minimalne stejne rozkosna jako ta celovecerni. Cele to totiz pojednava o zacatcich charakteru z filmu a vsechna ta zviratka jsou tam tudiz malinka a jeste vice roztomila. Navic tam jsou spousty malych skotacicich Kung Fu kralicku !!! 7/10 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Ne tolik vtipné jako celovečerák, ale příjemné a milé setkání se starými známými. Dozvíme se o tom, jak se dostali ke kung-fu a jak je rozum a sebeovládání důležitější než síla, rychlost, mrštnost a chytráctví. Dračí bojovník vypráví malým studentíkům kung-fu příběhy Fantastické pětky a oni mu to baští jak "ťouhanou" mrkvičku. Hudba: Henry Jackman, Hans Zimmer & John Powell ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak by mali tieto bonusy slúžiť ako reklama, tak tento by určite do kina prilákal ešte o pár divákov viac. Tento kraťas určite podnietil moju zvedavosť o celovečerné predstavenie tejto elegantne obéznej shaolin-pandy. Príbeh je milý, originálny a vôbec nenudí. Klasické ponaučenia sú zamerané len na jednu vekovú kategóriu, zvyšok kraťasu však dokáže rozosmiať a pobaviť aj zvyšok diváckeho obecenstva. 85%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková příjemný jednohubka, která se zaobírá historií pěti učitelů, které Kung fu Panda měla v prvním filmu. Pro ty, co mají rádi kung fu filmy, to může být velmi příjemné, ale i když je rád mám, tak jsem se až tak vrchovatě nebavil. Použitá animace při vyprávění, je ale hezká a nová ve srovnání s klasickou animací filmů s Pandou. ()

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Po je má nejoblíbenější postava z Pandovské série. Ale vedle něj, patří mezi mé další oblíbené postavy především Zuřivá Pětka. Tam mezi mé další oblíbené postavy patří Tygřice, Opičák, a vlastně všichni. A proto je tu tenhle krátký snímek, který nám trochu poodhalí o jejich původu. Příběh je fajn, hudba také, návrat slavných amerických celebrit je bezva, a to všechno v 25 minutovém filmu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Jaycee Chan, který namluvil mladou opici, je synem Jackieho Chana, který v originále namluvil ve filmu Kung Fu Panda Mistra opici. James Sie, který nadaboval otce zmije, se nejvíce proslavil rolí Jackieho Chana v animovaném seriálu Jackie Chan Adventures. (HappySmile)

Reklama

Reklama