Reklama

Reklama

Připoutejte se a připravte se na divoké, necenzurované pokračování nervy drásajícího kasovního trháku Joy Ride! S “dvojitou porcí napětí a akce oproti originálu” posouvá Joy Ride 2: Dead Ahead “hrůzu na silnici na zcela novou úroveň!” (DreadCentral.com) Když se čtyři přátelé vydávají do Las Vegas za zábavou a trochou levného vzrušení, nemají ani tušení, že na ně místo toho čeká hrůza, utrpení a ryzí strach nasáklý krví! Když se jim uprostřed pustiny porouchá auto, přátelé chtějí co nejdříve nalézt cestu zpět do civilizace. Ale jejich plány brzy neujdou pozornosti nebezpečného řidiče kamionu jménem Rusty Nail. Tohle vraždící a pomstychtivé monstrum, které je ovládáno neukojitelnou touhou po mrzačení a způsobování bolesti, je odhodláno od každého z nich vybrat krutou daň… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Už to není tak originální jako jednička, chyběla mi tam Candy Came a herci co tam hráli byli neznámý a myslím že i Rustyho hrál už nikdo jiný...už to nebylo proste ono ale vzato vražd víc než v prvním díle a docela i dobré scény ale hlavní hrdinka mi byla tak nesympaticka!! Jako to jak se zachovali ktomu klukovi co je ani skoro neznal to jsem ji měl chut sám zabít fakt ty dvě sestry nesympatické už od pohledu... 3 hvezdy za pár dobrých scén a za to že to ani nebylo tak prodlouhavý jako jednička..ale jednička furt lepší :-)) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem dost překvapení, takovýhlech filmů je haba děj. Takže jsem čekal nějakej průměr až srajdu. Ale nakonec se z toho vyklubala zábavná odpočinková kravinka, na jedno zkouknutí film mě fakt bavil, jen ten začátek byl takovej fakt pomalej a nudnej, sem tam se sice objevila dobrá scéna, ale nic extra. Pak se to rozjelo a já se bavil do konce, některý scény sice byly dost přichycený za vlasy třeba to že ten kamioňák měl až moc navrch a to se mi nezdálo. Brutální scény byly celkem obstojný sice jich bylo málo ale byly celkem pěkný.Za mě spokojenost. Jen ten emák byl taky dost pochybnej. Ale dávám slabší 4*. jednička byla lepší to zas jo. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No, normálně bych na dvojku jentak nekoukal, ale když už sem zkouknul jedničku, tak proč nedokončit sérku. Jak už to tak bejvá, dvojka je většinou o něco horší než původní díl. Ale i tak se mi tu líbilo to, že to nekopírovalo jedničku. Jo, šlo o to samý, ale jinak provedený a i když bylo jasný o co každýmu pude, tak si čekal...Každopádně, narozdíl od novějších hororů přežily zajímavý osoba/y, to se moc nestává, aby to takle dopadlo. Ten úplnej konec, blbost. To se prostě přežít nedá a za mě osobně to je minimálně hvězda dolů... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Úchylný kamionista je späť a znova sa mstí nejakým chudákom za to, že ho nejak poškodili. Tentoraz mu vtrhli do domu a ukradli auto. Táto séria je takým opakom série Death Wish, kde bola mstiaca postava ústredným klaďasom. Tu sa neustále mstí záporák, ale z čím ďalej tým trápnejších dôvodov. Som zvedavý akú hovadinu si vymyslia v trojke. Možno mu ukradnú cukrík. Dvojka si ale berie z jednotky to najhoršie. Neustále infantilné úlohy, ktoré záporák dáva svojím obetiam. Napínavé prenasledovanie obete tu prakticky absentuje. Akčné scény sa tiež prekvapivo nevydarili. Béčkar Morneau mal už to najlepšie za sebou. Film vo väčšej miere vsadil na brutalitu a tentokrát kamionista zabije oveľa viac obetí. Ale žeby ma to nejak bavilo nemôžem povedať. Herecké obsadenie je na prd, takže otravné postavy mi boli ukradnuté. Celý čas som sa nudil a nenapadá ma žiadny aspekt, ktorý by na tomto filme za niečo stál. 3/10. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

To už je fakt pešek – vždycky, když se nějaké skupince lidí jak rozbije auto, je to jak na sviňu v místech, kde jsou jen skály, nic a nějakej ten psychopat. Jízda do pekla 2 ztrácí oproti jedničce na hereckých kvalitách a originalitě děje, což se snaží dohnat přitvrzením v brutálnosti a surovosti scén. Vzájemný souboj Dahl vs. Morneau sice vyhrává prvně jmenovaný jen o pár bodů, ale natočení trojky už by vážně mohla být jízda do filmových pekel. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Britské Kolumbii ve městech Cache Creek a Kamloop a v kanadském Vancouveru. (Terva)
  • Přestože tomu snímek nenasvědčuje, poušť byla ve skutečnosti studená a celý štáb musel pracovat v mokru a zimě. (camper)

Reklama

Reklama