Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

mad_ness 

všechny recenze uživatele

Tri hodiny znesú veľa, aj množstvo nezaujímavých pasáží a hluchých miest. Dobrá správa je, že tuto sa nič z toho nekonalo. Bolo to hlučné a farebné (presne podľa očakávaní) a práve táto pestrosť, energia a nadhľad podali x gýčovitých tém z úplne inej perspektívy. Keby ich chcel s podobným zámerom spracovať západ, zaobalil by to do vágnych dialógov a prekombinovaného deja, pritom India to dokáže tak jednoducho a nenútene, tak prečo z toho robiť vedu?→ HA! Narážka na dej (ne)úmyselná. Možno to bolo neokukanými tvárami či prostredím, ale na hercov sa veľmi dobre pozeralo, žiadne zbytočne afektované prejavy a výkon stále dokázal zapôsobiť (aj na city). Klobúk dolu. Ešte mi niekto vysvetlite, ako môže byť riaditeľ o 2 roky starší ako Rancho... wau. Videné v rámci Season Challenge Tour 2015. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

chce to jen zatnout zuby nad tou šílenou stopáží a s otevřenou myslí se naladit na nereálnou indickou pohádku, která je plná jakéhosi zvláštního (indického?) smyslu pro humor a ždímá emoce hodně netradičním způsobem, třebaže máte z počátku tendenci se tomu bránit.. já jsem zkrátka nikdy nic ani vzdáleně podobného neviděl, takže i přes jistou nevyrovnanost jednotlivých pasáží (která je ale přebita tím, že film jako celek funguje skvěle) musím být ve výsledku spokojen :) ()

Reklama

Bajda 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu, jak se stalo, že se tenhle film dostal do IMDb TOP250. Trvá skoro tři hodiny, během kterých nenabízí absolutně nic, kromě dojemného (čti "slzy ždímajícího") příběhu o třech přátelích. Vím - někdy i to samo o sobě stačí na pět hvězdiček, ale tohle není ten případ. Hirani vrší jedno klišé na druhé a nepřináší absolutně žádnou přidanou hodnotu. V rámci současné indické kinematografie se jedná o konzervativní snímek (jak v rovině obsahu, tak stylu), který nepřichází s ničím novým....a navíc to není vtipný ani svojí béčkovostí, jako některý jiný bollywooďáky :-( ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pěkný! A indický. Hudbení intermezza se dají místy přetočit a delší stopáž mi nevadila. Líbilo se mi, jak se režisér skoro hodinu věnuje vstupu do děje, který je ale součástí děje. Mám na mysli, že film za začátku natahuje, ale je to jen ku prospěchu věci - seznámí nás s postavami, jejich charakterem, prostředím a navíc vtipně. Není to telenovela, kde vám na začátku v rychlosti představí ústřední dvojici a hned víte, jak to dopadne. A navíc tady nešlo o ústřední dvojici, to mělo svoje kouzlo. Pravda, tvůrci si museli vypůjčit 3 známé vtipy, ale i když je znáte, nepřidaj vám nijak "znásilněné". ()

johny89 

všechny recenze uživatele

Bylo to dobrý, až nečekaně dobrý! Od začátku jsem to měl zaškatulkované mezi bolywood, což jsem považoval za něco, co nemůže vyprodukovat kvalitní film, ale tento názor musím změnit. Sice je tento film dlouhý jak Kmotr, ale rozhodně jsem se nenudil. Některé scény byly trošku natažené, nebo i trapné, ale stejně to fungovalo. Herci byli výborní, hlavně bych ocenil školního šprta. Cenu za nejhezčí herečku pak vyhrává celkem bez debat ředitelova dcera. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Při natáčení opilecké scény Aamir navrhl, že by se mohli opít doopravdy, což se také stalo. Výsledkem bylo mnoho přetočených záběrů, až došla samotná filmová páska. Tým se pak pro pásku musel vydat na další "plac" v Bangalore. (glitter)
  • Film bol natočený odzadu, súčasné scény boli natočené prvé a potom scény na vysokej škole. (DEGESH)
  • Záverečná scéna sa natáčala pri jazere Pangong, najväčšom v Himalájach. (Laslo)

Reklama

Reklama