Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

MMR 

všechny recenze uživatele

K tomuhle se snad ani slovy vyjádřit nedokážu. Sice film z Indie, který trvá téměř 3 hodiny. No, ale ono to ani nešlo vtěsnat do kratšího času, aniž by to udrželo své kouzlo. Já žasl nad myšlenkou, nad zpracováním. Rancho velice důvtipně řešil veškeré situace, jeho chování mě zvedalo ze židle (Metafora - u filmu jsem ležel na gauči). Nemám k tomu co vytknout. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie (slovní spojení, které se už moc často použít nedá). Ano, dalo by se to trochu vylepšit, například trochu zkrátit stopáž - třeba alespoň o písničky a tance. uvědomuji si, že to k Bollywoodu prostě patří, ale to neznamená, že si to budu užívat. I když v tomhle případě to nebylo tak hrozné. Také by nebylo od věci ubrat trochu patosu a tak jasný "drive" k happy-endu. Ovšem to už bych chtěl asi moc - to, že jsem se nasmál a příjemně pobavil mi na 4* stačí, protože "All izz well!" ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, co bych k tomuhle filmu napsal .Dostal jsem se k němu, jak slepý k houslím, (tímto děkuji Lenuse) a vůbec jsem od něho nic neočekával, natož nějakou vtipnou komedii, která by mě snad dokázala rozesmát, ale opak byl pravdou. Po filmu Ghándí druhý indický snímek, co jsem v životě viděl, ale určitě ne poslední. Film popisuje tři mladíky (idioty), kteří se po nástupu na vysokou školu stanou kamarády a společnými silami proplouvají až ke konci navzdory jejich úhlavnímu nepříteli, pološílenému profesorovi Virusovi, kterému zbůsobí, (a naopak) mnoho těžkých chvil během jejich studia. Je to film o přátelství na celý život, o lásce, film neobyčejně vtipný s mnoha komickými situacemi a rozhodně film, který patří do mojí TOP 20. ()

Earl_23 

všechny recenze uživatele

K tomuto snímku jsem se dostal díky indickému velvyslanci... ne, vážně :). Kdysi jsem se zúčastnil jedné přednášky a jako zpestření nám na závěr pustili kousek 3 Idiots s komentářem, že je to jeden z nejúspěšnějších bollywoodských filmů. Vzhledem k délce jsem opravdu viděl jen kousek, ale i ten mě zaujal natolik, že jsem film musel krátce nato zkouknout celý. Z pohledu komedie nemám co vytknout. Až mě to překvapilo, jaký humor tu Indové používají. Zároveň je to i hodně silné a dojemné drama. Těch srdceryvných scén tam bylo na můj vkus až příliš, ale opravdu stojí za to. Tím se tak dostávám k šílené stopáži - je asi nemožné vidět snímek celý, skoro tři hodiny je docela velký příděl. Ale i tak mi Idioti hodně utkvěli v paměti, mají pro mne trochu osobní význam, takže hodnotím zcela zaslouženě. Ještě bych se rád pozastavil u Aamira, který jednak skvěle hrál a na svých téměř 45 let vypadal neskutečně mladě (až jsem tomu nevěřil :). A co se hudby týče - byla celkem protivná, ale jinak maximálně chytlavá. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Indové válí.Musím přiznat,že když jsem si kvůli vysokému hodnocení pustila ze zvědavosti tento film,takovou nálož jsem ani zdaleka nečekala.Příběh týpka,který svým bezprostředním a originálním přístupem k životu nejenom že ztrpčuje život despotickému řediteli školy ,což vyvolává spoustu vtipných a zábavných situací,ale zároven' ovlivní myšlení svých přátel natolik,že jsou nakonec schopni oprostit se od všech konvencí a vydat se za svými sny.Zábavné chvilky tu střídají ty smutnější,nechybí romantika,dojetí a dokonce se dočkáme i dvou bollywoodských tanečních čísel.Jasně,že je to občas trochu patetické a vlastně dost pohádkově dokonalé,ale na to já kašlu,protože jsem se královsky bavila a to je konec konců to hlavní,ne? ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Záverečná scéna sa natáčala pri jazere Pangong, najväčšom v Himalájach. (Laslo)
  • Jedná sa o prvý film v histórií indickej kinematografie, ktorému producent Vidhu Vinod Chopra povolil legálne uvedenie celého filmu na serveri YouTube už dvanásť týždňov po uvedení v kinách. (DEGESH)
  • Při natáčení opilecké scény Aamir navrhl, že by se mohli opít doopravdy, což se také stalo. Výsledkem bylo mnoho přetočených záběrů, až došla samotná filmová páska. Tým se pak pro pásku musel vydat na další "plac" v Bangalore. (glitter)

Reklama

Reklama