Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

misterz 

všechny recenze uživatele

Ja si na tie indické tančeky a muzicírovanie vo filme asi nikdy celkom nezvyknem. Nie je to pre mňa to pravé orechové. Ale uznávam, táto komédia mala niečo do seba, pár scénok sa celkom vydarilo. Len je hrozná škoda, že to bolo tak neskutočne a hlavne zbytočne natiahnuté. Vzhľadom na to, že ma dejová linka tak nebavila ani emocionálne nezasiahla ako napr. P.K. (2014), som sa tu miestami trochu nudil. Lepší priemer. 65/100 ()

johny89 

všechny recenze uživatele

Bylo to dobrý, až nečekaně dobrý! Od začátku jsem to měl zaškatulkované mezi bolywood, což jsem považoval za něco, co nemůže vyprodukovat kvalitní film, ale tento názor musím změnit. Sice je tento film dlouhý jak Kmotr, ale rozhodně jsem se nenudil. Některé scény byly trošku natažené, nebo i trapné, ale stejně to fungovalo. Herci byli výborní, hlavně bych ocenil školního šprta. Cenu za nejhezčí herečku pak vyhrává celkem bez debat ředitelova dcera. ()

Reklama

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Prvoplánový slzopudný hindi blivajz na téma "Běž za svým snem, synku!" a "Školský systém stojí za hovno!". Je hezké, co se nám ta partička krávonežravých cigošů snaží sdělit, ale faktem zůstává, že takové naivní vykastrované žblebty z úst mistrů teoretiků jsou jasné každému vesnickému Forrestu Gumpovi a že ze způsobu, jakým nám svá moudra prezentují, akorát zvracím zahleněné cucky žaludeční blažky. Podobného bollywoodského hovnaření jsem byl svědkem poprvé a ve spáncích mi pulzuje silná nechuť opakovat to. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Spoiler! Tak já si myslela, že Korea bezpečně vede v počtu sebevražd studentů, kteří pak šeptají různě po školních chodbách a on je to nějaký celoasijský jev. Nicméně, něco tak úžasného jsem opravdu nečekala. Aamir mi dodal naději, že i přes pokročilý věk může vypadat člověk jako praštěný studentík, hurá. A vůbec, těmi dokonalými výrazy ve tváři vlastně hrál i beze slov. A také jsem si uvědomila, že mám i to velké štěstí mít přátele takového ražení. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Nadešel čas na trochu sebezpytování a ponižující upřímnosti. No dobře, šel jsem do toho, protože jsem se v záchvatu sebemrskání a čirého masochismu zatoužil ponořit do nějaké bombajské žumpy až po krk a říkal si, že pokud z ní vylezu bez šrámů na mé už tak narušené psychice, napíšu alespoň další grafomanský blábol plný pohrdání a jadrných vulgarismů, orazítkovaný odpadem odpadů. Zalehl jsem tedy do zákopu, připravil kbelík na zvracení, rozcvičil ztuhlý ukazováček na tlačítku FFW a pořádně si odchrchlal, abych se mohl nahlas řehtat těm Hare Krišna tanečkům, kterými ti cigoši tak rádi týrají publikum. "A kurva, tohle bude dlouhá noc!", napadlo mě okamžitě při pohledu na téměř tříhodinovou stopáž. A tak tam ležím, hledím a čekám, že si brzy pomohu od těžké večeře, která mě tolik tlačila na žaludku a co se nestalo? Byl to patrně ten latentní homosexuál ve mně, který z ničeho nic získal převahu a začal krmit mou mysl frázemi jako "Docela milý film" a "Proti těm ťamanským a americkým sračkám s nálepkou komedie úplná pohoda"!!! Cynické macho uvnitř nevěřícně kroutilo hlavou a snažilo se tu bukvici umlátit bezzubými argumenty, až to nakonec rezignovaně vzdalo. A romské tanečky? Jen dva, celkem kultivované, tedy nic, s čím by si FFW hravě neporadilo. Je mi až žinantní to napsat, ale tři hodiny utekly jak voda a Homoverbal se docela bavil! Jistěže čtyři nedám, člověk si musí zachovat alespoň nějakou hrdost, že jo?! Přísahal jsem proto Šivovi, že se nějakou dobu budu podobným filmům vyhýbat! Jednak proto, že nechci úplně ztratit tvář, a druhak protože mám strach, že bych se pak mohl jednou ráno probudit a svrběla by mě kunda. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Uzavretie stávky troch kamarátov s Chaturom a vyhodnotenie stávky pripadlo na 5. septembra, kedy sa v Indii oslavuje deň učiteľov. (Laslo)
  • Rola Rancha bola ponúknutá Shahrukh Khanovi, ktorý ju však pre nedostatok filmovacích termínov odmietol. (Laslo)
  • Záverečná scéna sa natáčala pri jazere Pangong, najväčšom v Himalájach. (Laslo)

Reklama

Reklama