Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Archeolog David se jednoho dne dozví, že jeho otec záhadně zmizel při potápění v Benátkách. Vydá se spolu se svojí snoubenkou Laurou na místo a pátrá po něm. Stopa ho vede až k ztracenému pokladu Medicejských, ukrytému v katakombách. Na ten si dělá zálusk tajemný Ital Clemenza. David postupně zjišťuje, že Clemenza vypustil do benátských kanálů lidožravé žraloky, aby zabránil ostatním najít poklad. David a Laura jsou nyní ve smrtelném nebezpečí a budou muset čelit nejen Clemenzovi, ale i lačným žralokům... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Výborne, po dlhšej dobe som sa opäť dočkal potápačov, ktorým nerobí problém komunikovať cez vysielačku aj s kyslíkovým prístrojom v ústach. To len na ilustráciu, čo od tohto filmu čakať. Stephen Baldwin predvádza jeden z najtragickejších hereckých "výkonov" čo som videl, scenár okrem logických dier neobsahuje nič iné, útoky žralokov sú nasnímané výnimočne otrasným spôsobom a aj ostatné vlastnosti filmu sú na tom veľmi podobne. Chvalabohu som sa na tom aspoň celkom pobavil. 1+/10 ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Žralok v Benátkách? Kdybych věděl do čeho lezu, tak si hodim lano kolem krku. Jediné plus sem dával reálným záběrům žraloka, ale to bylo jediné pozitivum. Zbytek už šel do kopru, scénář, dialogy a herecká trapácká eskapáda, fuj, blil bych v koutě. Ukazovat záběr potapěče v první minutě, jak dejchá pod vodou a přitom komunikuje? Si ze mě asi někdo dělal pr*el ne? A pak záběr potapěčů v úzkém tunelu, kam se pomalu nevešli a hned za nimy žraloka, který je slup bez problému jak malinu? A jak může žralok někoho zabít útokem shora? Vždy nás učily, že pokud žralok útočí, tak jedině zespoda vzhůru. Takže nevim zda jim při psaní došly peníze nebo si jen tvůrci mysleli, že z nás udělají idioty??? 0% ()

Reklama

TSZ odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuji klasický "ODPAD". Retardovaný bratr Aleca Baldwina a nesmyslně splácané béčko, které je nejzábavnější tím, jak se pokouší o něco, na co nemá absolutně nárok. Atmosféra příšerná, herci k smíchu, děj nedává smysl ani s přimhouřením obou očí (a vypnutím obou hemisfér) a žralok vypadá jako špatně poskládaný model z Lega. Už nikdy víc! ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Žralok je v těchto Benátkách bohužel pouze doprovodným ansámblem pro honbu za pokladem místního mafiána, který mu pod vidinou zlata servíruje svoje zaměstnance celkem solidním tempem. Do této honby se připlétá i americký doktor se svou přítelkyní a na to že se právě zvednul od katedry, dokáže s mafiány i žralokem celkem zatočit. Do všeho se připlétá zkorumpovaná místní policie a pár citových výlevů. Snímek je ovšem překvapivě koukatelný i přes opakované záběry a minimální hororový potenciál. Některé akční scény nejsou vůbec špatné, ovšem hlavní hrdina je krutě nesympatický. Žralok je nádherně realný, ovšem nejspíš vystřižený z nějakého dokumentu. Navíc je zde slušný příběh a parádní prostředí. Žraločí pokoukání na nedělní odpoledne, které neurazí. Za mě s přehledem za tři hvězdy. ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem se na to dívat do konce, takže tak moc tragicky bych to neviděl. To ovšem nic nemění na tom, že to celé je jen podprůměrná podívaná. Celý příběh je už vlasně v základu postavený na nudné zápletce. Ve zkratce: Syn jede hledat do Benátek pohřešovaného otce a při tom najde ztracený poklad, kvůli němu se zaplete i s místní mafií a do toho jsou ještě přimíchaní žraloci. Ani jsem nečekal, že to dopadne lépe. Sledoval jsem to jen z toho důvodu, že nic lepšího prostě v televizi nebylo. Příští týden na barrandově bude pro změnu film Nebezpečný žralok: http://www.csfd.cz/film/296283-swamp-shark/, ten už asi raději vynechám :). Hodnocení 40%. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Že se nejedná o skutečnou loď, nýbrž o maketu s koly, kterou kameraman záměrně zachycuje jen do horní poloviny, si je možno všimnout během Lauřina (Vanessa Johansson) únosu skupinou mafiánů v lodních docích. (Conspi)
  • Během prvního útoku na Davida Frankse (Stephena Baldwina) je jasně vidět jeho ukousnutou nohu, která se mu v zápětí - v dalším záběru - navrací na původní místo. (Conspi)
  • V jednom okamžiku je Laura (Vanessa Johansson) připoutaná želízky, v dalším jen pouhým provazem. (Conspi)

Reklama

Reklama