Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santi má problémy - nedokáže se pohybovat na volném slunečním světle, začínají mu růst podivně zuby a čím dál více se rozšiřuje jeho nemoc. Spolu s jeho matkou na jeho přání tedy odjedou tam, kde by se jeho problémy měly vyřešit, do míst kde slunce nesvítí. V novém domě a hlavně jeho okolí se ovšem začnou dít podivné věci, se kterými je navíc Santi spojován. Pokud nechce čelit obvinění, bude muset věci vyřešit. (Pumiiix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva. Moc spratků, příběh tak trochu směšný, zdlouhavý je to, 'příšera' není dostatečně příšerná aby nasadila a udržela potřebnou atmosféru. Na druhou stranu herci měli něco do sebe, prostředí také, příběh byl sice směšný a překombinovaný, ale tak špatný zase ne a přišel mi nevyzpytatelný a ne úplně okoukaný. Tušíte upírský horor a vyvrbí se to v něco docela odlišného. Tak 6/10. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Dal som si povedať a na dosť spoilerujúci trailer som hodil oko až po vzhliadnutí filmu a dobre som spravil. Aj keď z naháňačiek po lese som v poslednom čase nejaký unavený, Španieli tohto roku ešte vyslovene nesklamali a les v pomerne dôležitej úlohe tejto hororovej detektívky neprekáža. Chcel by som samozrejme do niečoho ripnúť, ale pomaly niet do čoho, snáď len tá zhovädilosť na úplný záver, za ktorú by som hádam zlomil filmárom nejaký ten prst, je dôvodom, prečo nedávam úplne čistú štvorkolku, ale len takú zablatenú, s mastnými vlasmi bez prehadzovačky. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Vadí mu sluneční paprsky a zálusk na něho má nejen sličná spolužačka (mimořádně sympatická, dvacetiletá Blanca Suárez), ale i osudem stižená dívenka, která tu a tam vykuchá nějakou tu ovci nebo náhodného kolemjdoucího. Dusná atmosféra i vybrané lokality dělají ze snímku příjemný zážitek, pokulhává ale scénář a krimi prvky a v závěru je tak ze slibného námětu solidní guláš. Lesní exteriéry už tolik neděsí, jak by se mohlo zdát a ona záhada se ve finále stává spíše komickou, než-li děsivou!! Nijak výjimečných 60%.. ()

Valsadora 

všechny recenze uživatele

Další španělská hororová pecka, kterou jsem mohla zhlédnout. Abych pravdu řekla, zpočátku to na mě působilo trochu fádně. Nicméně posléze se děj začal vyvíjet a já napjatě sledovala, co se bude dít dál. Je pravda, že na některé věci jsem přišla dřív, než bych očekávala, ale nijak zvlášť mi to nevadilo.Temné prostředí nočního lesa a malé holky, která vyrostla spolu s divokou zvěří, ve mě vzbuzovalo napětí a někdy i strach.? Mé hodnocení je proto vysoké. ?Os gustaría miedo? !Veráis esta película! :-) ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Já ty Španěly prostě žeru:D. Miluju jejich zemi, miluju jejich řeč, miluju jejich vzhled, chování a už dlouhou dobu i filmy. Jestli někdo někdy točil tak ohromné horory, tak oni!! Málem jsem si nadělala do kalhot, jak jsem se třásla. Muchlala jsem peřinu a ani nepípla, aby mě ta holčina náhodou taky nezahlídla:D. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama