Reklama

Reklama

Britney: For the Record

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dokument, který zachycuje popovou zpěvačku Britney Spears ve světě reflektorů i mimo něj. V tomto dokumentu se dozvíme, co si Britney myslí o svém propadu na dno, o alkoholu či drogách, a jestli se cítí být dosti připravena zase stoupnout na podium před miliony lidí. V dokumentu nemluví jen ona, ale i její rodina, manažer a spolupracovníci. (xninjax)

(více)

Recenze (12)

Riley 

všechny recenze uživatele

Já bych opravdu chtěla, aby si o mne lidé mysleli jen hezké věci...because you know....it's bad you know....and I am sad. A taky bych Vám chtěla říct, že jsem paranoidní a opravdu se bojím svých fanoušků a občas cucám telefon a strašně ráda hraju hry. Tak se mějme rádi. Aneb Britney mi připomínala krále z Nesmrtelné tety, poté co přišel o rozum. 20% ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Aj tak je chyba rodicov, ze toto dievca uz od mala tahali kade tade po showbiznise. Tak nech sa ludia necuduju, ze z nej vyrastla nestabilna, psychicky labilna osoba, ktora uz sama nevie, kde je pravda. Ale dokument natoceny vyborne, hudba skvela, malo to stavu. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Holka se zapomene a pak se nemůžeme divit, že se z nudy propadne na dno. Chuděra jedna. Vyfackovat ji a hned by se zvedla ze dna. 40% ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Dokument nikomu zbytečně nikomu nic nenutí. Líbilo se mi, že to byl pohled do jejího "života" na úsek 60ti dní - nebylo by od věci, kdyby třeba teď, nebo celkově častěji natáčela takové dokumenty. Můj pohled na ni je zcela neutrální, její hudbu poslouchám a věřím, že její život není procházkou růžovou zahradou. Ale koho je? :) Toho bych chtěla poznat :) Podle mě je zde Britney ukázána v opravdovém světle, jelikož ona se prostě chová jak chce a je na ni hlavně vidět ta šílená únava a starosti, kterých má plnou hlavu už několik let... ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Britney je fajn.Nemyslím si že by se měla omlouvat za těch pár výstřelků co udělala.Prostě dospívání a psychicky labilní je dneska kde kdo.Včetně mě.Narozdíl od některých tu svoji slávu aspon ustála a jede dál.Přeju jí to.Omlouvat by se měli všichni ti z kurvenci co jí nedali chvilku pokoj.No tak si oholila hlavu.To já včera taky ;-). ()

Seuata 

všechny recenze uživatele

Dokumet o Britney od Britney... Její trable z jejího pohledu. Možná i ukázka obyčejné lidskosti v celebritách. Velmi dobře zpracováno. ()

kverula 

všechny recenze uživatele

Ztracená duše - tak bych nazvala tento dokument. Není špatně udělaný a možná je mé nízké hodnocení důsledkem toho, že nejsem fanynkou Britney, ale - já se prostě vůbec nebavila, informační hodnota nulová. Zlatá Madonna, která dokáže rozproudit zábavu kolem, ať už je ironická, sarkastická či neomalená. Ale aspoň nějaká. ()

gejzuško 

všechny recenze uživatele

For the record je súčasťou obrovskej kampane vrcholného návratu popovej princeznej späť na hviezdne nebo odkiaľ sa sama zostrelila svojimi pohnútkami a výstrelkami. Zároveň však je treba podotknúť, že hoci resuscitovaná princezná šľahá jeden iskrivý pohľad za druhým, For the record je len polovičná pravda toho čo nám prezentovali veľkohubé spoty a billboardy. Britney je späť, nový album, nový život, 60 dní jej života zachytených do niečo viac než hodinky materiálu, ktorý však klame telom, rovnako ako Britney. Jej život, ktorý bol v minulých rokoch tak pikantne smutný a bláznivo nemúdry sa k zodpovedaniu dostáva len okrajovo a veľmi hmlisto. Britney síce hovorí o svojich problémoch so sebou, s okolím, často sa dostávate k empatickému pocitu, že skutočne je len obyčajným človekom ako my všetci. Lenže práve strihy do jej denného sveta vám dávajú naopak pocit, že je to proste len jedna z ďaľších afektovaných hviezd, ktoré nevedeli ako ďalej z pasce do ktorej padli. Budete ju ľutovať, budete jej fandiť a budete jej rozumieť, každopádne je to však viac zásluha režijného prevedenia, ktoré sympaticky stepuje medzi melancholickým úsmevom a komorným pohľadom na jej životom poznačené oči. For the record je proste priemerný nič extra a nič zaujímavejšie neobjasňujúci dokument, ktorý sa tvári na škandalózne odhalenie a úprimnú výpoveď. Nie je to však tak. Pre fanúšikov povinnosť, pre ostatných (tí z vás ktorých zaujíma čo sama hovorí o ťažkom období svojho života) celkom obyčajne a pohodovo strávená hodinka. Kažodpádne jej afektovaný akcent je neznesiteľný. Circus je však fajn ;) ()

MaroMaro 

všechny recenze uživatele

Dokument, který zachycuje velký comeback Britney Spears. Britney chce uvést vše na pravou míru, její problémy, zhroucení, co bylo příčinou atd. Každý rozumný člověk ví, že média často klamou, házejí na lidi špínu ale bohužel na druhou stranu tomu i spousta lidí věří. Britney si toho byla vědoma a proto natočila tento dokument, kde všechno objasňuje. Navíc nám dovoluje nahlédnout do jejího soukromí a příprav na znovuovládnutí vrchlolu popové hudby. Je to opravdu úžasný dokument! Všichni, co o Britney nesmýšlejí v dobrém, by ho měli shlédnout a poté si uvědomí, že co si o Brit mysleli, byly jen lži a výplody bulváru. Tento dokument si zaslouží opravdu vysoké hodnocení a jsem zcela objektivní. (Ti co dali odpad, by podle mého názoru hodnotit tady na csfd vůbec neměli.) ()

lady_lm 

všechny recenze uživatele

Dokument slibuje odpověď na otázku, "co si zpěvačka myslí o svém propadu na dno, o alkoholu či drogách", přináší však pouze reklamu na její nové koncertní turné... Dozvíte se, že Britney je "normální holka", jako všichni ostatní, která neustále pracuje a velmi trpí, protože ji na každém kroku pronásledují paparazzi... Ačkoliv mám Britney ráda, očividný záměr dokumentu mě velmi zklamal. ()

Reklama

Reklama