Reklama

Reklama

Ztracený poklad Aztéků

(TV film)
  • Kanada The Lost Treasure of the Grand Canyon (více)

Počátkem 20. století cestovala expedice vedená profesorem Samuelem Jordanem hluboko do Velkého kaňonu, aby tam našla pověstmi opředené ztracené město. Celý tým se však ztratil. Když profesorova dcera Susan (Shannen DohertyBeverly Hills 90210, Zkurvená nuda) dovede do nezmapovaného údolí záchranářský tým, objeví starověkou civilizaci, jíž vládnou divošští bojovníci. Podle pověsti je právě zde, kdesi hluboko v podzemí ukryt i tajemný poklad Aztéků střežený mytologickou příšerou, živící se lidskými obětmi. Povede se výpravě uniknout ze ztraceného města, plného bohatství a zla? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

italka63 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, co všechno dokáží tvůrci zpatlat dohromady. Trapný děj, trapné kulisy, podivní herci....jediné, co mě zaujalo, byl zelený plivanec podivného slizu, který prskla -a netrefila-prapodivná létající bájná příšera na statečného mladého muže, který se jí vůbec nebál a hrdinně vzdoroval a bojoval. Tak právě ten prskanec mě evokoval Vetřelce a to mě tak dostalo,že mi smíchy spadl obsah lžičky jogurtu na tričko. Jo jo -pořád se něco děje:-) :-) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Naprosto nelogický poklus o dobrodružný film, kde nechápete nic - proč monstrum nechalo taťku asi tak třikrát naživu?, Co vlastně to monstrum bylo zač?, Jak to, že jednou indiáni zabíjejí na potkání, a pak je jim jedno, když někdo běhá po svatyni a všechno jim rozbíjí a ještě všechny mlčky propustí? Atd. atd. Naprosto ploché charaktery postav, tlustá Shannen Doherty v nějaké pytlovině, která vypadá na 50 let a značně, ale značně vyžile, až se divíte, že někdo může tvrdit, že se do ní zamiloval. Nefunguje ani ona dobrodružná složka - přežívající Aztékové v zapadlých horách Kalifornie? Jak tam žili? Co jedli? koho obětovali, když zrovna nešel kolem nějaký archeolog? Pokud sebe, tak by asi moc dlouho nepřežili. Ženy a děti asi neměli, nejsou vidět. A k tomu pokus o "akční", rozuměj stále roztřesenou a zoomující kameru, fuj, z toho bolely oči. ()

Reklama

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak špatný film. Toto není ani béčková, dokonce ani céčková kategorie. Na druhou stranu jsem se párkrát zasmál...ale tomu, jak je tento film dementní. :-) Zajímavosti: Film obsahuje několik "skvělých" momentů. Zaujal mě ten, kdy padne věta, že "tam někde pobíhá 500 aztéčanů". Jenže já jich za celou dobu napočítal zhruba 20! :-) 5% ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

u Huitzilopochtliho, to bylo silný kafe i po lahvince krvavého bordó... musím přiznat, že něco takového jsem nečekal ani v nejhorších představách! čert vem, že je to "jen" TV film, je mi jasný, že rozpočet nebyl vyšší než cena drog, který bych musel do sebe vpravit, abych tomu přilepil aspoň jednu hvězdu... ale tak příště snad radši místo toho dokument o tuleních nebo tak... Brenda se herecky (ani jinak) moc neposunula, prostě Zkurvená nuda na druhou! odpad! ()

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Nenarocna zabava typu C :D Bylo to docela trapny, ale pobavilo to. Takovej dobrodruznak na naky odpoledne, kterej zapricini vypnuti mozku, kdyz se ma clovek ucit treba jako ja na zkousku ;) Trochu taky pridavam na hodnoceni diky Shanksovi, docela mu ta argeologie jde uz od Stargate. Jinak ostatni herecky vykony a pocitacovy triky na urovni pohadek z kanalu Jetix :D ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Příjmení Langford se v souvislosti s archeologií objevuje i v díle "Rošťáci" seriálu Star Trek: Nová generace (od r. 1987). Deanna Troi říká omládlému kapitánovi Picardovi, že by mohl čas využít pro své záliby. Picard poté Deanně říká, že by mohl přijmout nabídku doktorky Langfordové a navštívit zříceniny na planetě Suvin IV. (VMa)
  • Natáčení začalo 26. dubna 2008 a skončilo 14. května 2008. Do listopadu 2008 však musel štáb ještě dotočit některé scény. (Terva)
  • Michael Shanks zde hraje archeologa Langforda. Archeologa, resp. egyptologa, hraje i v seriálu Hvězdná brána (od r. 2007), kde ale příjmení Langford nosí žena, a to žena, která Daniela Jacksona (Michael Shanks) přivede k projektu Hvězdné brány (Catherine Langford). (VMa)

Reklama

Reklama