Reklama

Reklama

Ztracený poklad Aztéků

(TV film)
  • Kanada The Lost Treasure of the Grand Canyon (více)

Počátkem 20. století cestovala expedice vedená profesorem Samuelem Jordanem hluboko do Velkého kaňonu, aby tam našla pověstmi opředené ztracené město. Celý tým se však ztratil. Když profesorova dcera Susan (Shannen DohertyBeverly Hills 90210, Zkurvená nuda) dovede do nezmapovaného údolí záchranářský tým, objeví starověkou civilizaci, jíž vládnou divošští bojovníci. Podle pověsti je právě zde, kdesi hluboko v podzemí ukryt i tajemný poklad Aztéků střežený mytologickou příšerou, živící se lidskými obětmi. Povede se výpravě uniknout ze ztraceného města, plného bohatství a zla? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Jako amatérský studentský film od lidí na drogách dobrý, ale pokud tohle někdo vážně vypustil do televize, tak tady už končí veškerá sranda. Když si vybavím jakýkoliv aspekt, ať už je to kamera, efekty, herci, prostředí či příběh, pokaždé si odpovím stejně, hrůza. Vůbec jsem nepochopil co to mělo být, o čem to mělo být, proč to mělo být, jediné co vím, že jsem zbytečně ztratil hodinu a půl svého života. Asi bych zasloužil i nějakou medaili za statečnost, že jsem do dal celé. Brr, hnus fialovej, tohle je jen pro ty nejodvážnější. 0/10. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Dorazil som nadržaný z Kat Fosterovej, keď mi jednooký S.L.J. hovorí, že moje schopnosti v Marvelovou tíme sa mu zídu. Beretty? Kdeže, umenie pripraviť chutné jedlo aj z mála potravín a schopnosť ľúbeznej reči a mediácie medzi dvoma rozdielnymi tábormi. No tak fajn, hovorím si, ale nemám čas na Aztécke dobrodružstvá, idem na koncert Erosa R. Čo to má spoločné s prezentovaním Farhada a jeho mizerného talentu ? Nič. Iba božskú ilúziu. Hovoriť o tomto a spomenúť nejaké pozitívum je minimálne na trest povinnej práce, katastrofa sa valí z každej strany a aktuálnou škodou bude len nepozabíjanie Dohertyovej a spol. Plus má len španiel Hernán, ale to snáď v inom filme. Vydržuj ma, baby, až do nájdenia pokladu Aztékov partiou Marvelistov v čínskych kostýmoch s detskými farbami. (videné 29.03.2016, JOJ archív) ()

Reklama

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Laciné až komické ... kategorie C- a to jsem v dobrém rozmaru. Námět je ideální tak pro Rodokaps. S pořádným rozpočtem a solidními herci v adekvátním prostředí by se z toho možná dal udělat průměrný film. Bohužel to co tahle partička nýmandů předvádí musí být urážkou i pro velmi nenáročného diváka. Nahnat někam do štěrkovny partu obtloustlých umouněnců a nechat je „hrát si na indiány“ toť opravdu směšné, no a když se k tomu přidají použité „triky“ snad až zoufalé. Vyšpekovaná a jako vždy nesympatická Shannen Doherty jen završila tragédii. Režisér i scénárista by měli změnit zaměstnání - tyhle losery strčí do kapsy i sám „mistr hrůzy“ Uwe Boll. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Naprosto nelogický poklus o dobrodružný film, kde nechápete nic - proč monstrum nechalo taťku asi tak třikrát naživu?, Co vlastně to monstrum bylo zač?, Jak to, že jednou indiáni zabíjejí na potkání, a pak je jim jedno, když někdo běhá po svatyni a všechno jim rozbíjí a ještě všechny mlčky propustí? Atd. atd. Naprosto ploché charaktery postav, tlustá Shannen Doherty v nějaké pytlovině, která vypadá na 50 let a značně, ale značně vyžile, až se divíte, že někdo může tvrdit, že se do ní zamiloval. Nefunguje ani ona dobrodružná složka - přežívající Aztékové v zapadlých horách Kalifornie? Jak tam žili? Co jedli? koho obětovali, když zrovna nešel kolem nějaký archeolog? Pokud sebe, tak by asi moc dlouho nepřežili. Ženy a děti asi neměli, nejsou vidět. A k tomu pokus o "akční", rozuměj stále roztřesenou a zoomující kameru, fuj, z toho bolely oči. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Michael Neilson vybral pěknou hudbu a vytvořil zvláštní magický začátek....a to je tak asi všechno. Na zbytek se nedá koukat, natož to poslouchat. U prvního slizu mně to přestalo bavit. Mohl to být povedený film, ale asi rozpočet tak povedený zase nebyl. Kdo to vydrží do konce, pozná to na závěrečném souboji. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Příjmení Langford se v souvislosti s archeologií objevuje i v díle "Rošťáci" seriálu Star Trek: Nová generace (od r. 1987). Deanna Troi říká omládlému kapitánovi Picardovi, že by mohl čas využít pro své záliby. Picard poté Deanně říká, že by mohl přijmout nabídku doktorky Langfordové a navštívit zříceniny na planetě Suvin IV. (VMa)
  • Michael Shanks zde hraje archeologa Langforda. Archeologa, resp. egyptologa, hraje i v seriálu Hvězdná brána (od r. 2007), kde ale příjmení Langford nosí žena, a to žena, která Daniela Jacksona (Michael Shanks) přivede k projektu Hvězdné brány (Catherine Langford). (VMa)
  • Natáčení probíhalo v Britské Kolumbii. (Terva)

Reklama

Reklama