Reklama

Reklama

Ztracený poklad Aztéků

(TV film)
  • Kanada The Lost Treasure of the Grand Canyon (více)

Počátkem 20. století cestovala expedice vedená profesorem Samuelem Jordanem hluboko do Velkého kaňonu, aby tam našla pověstmi opředené ztracené město. Celý tým se však ztratil. Když profesorova dcera Susan (Shannen DohertyBeverly Hills 90210, Zkurvená nuda) dovede do nezmapovaného údolí záchranářský tým, objeví starověkou civilizaci, jíž vládnou divošští bojovníci. Podle pověsti je právě zde, kdesi hluboko v podzemí ukryt i tajemný poklad Aztéků střežený mytologickou příšerou, živící se lidskými obětmi. Povede se výpravě uniknout ze ztraceného města, plného bohatství a zla? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Nenarocna zabava typu C :D Bylo to docela trapny, ale pobavilo to. Takovej dobrodruznak na naky odpoledne, kterej zapricini vypnuti mozku, kdyz se ma clovek ucit treba jako ja na zkousku ;) Trochu taky pridavam na hodnoceni diky Shanksovi, docela mu ta argeologie jde uz od Stargate. Jinak ostatni herecky vykony a pocitacovy triky na urovni pohadek z kanalu Jetix :D ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Nemam vo zvyku podobnym ceckam s amaterskou kamerou, strihom, studiovymi kulisami a lajdackymi trikmi davat 2* ale jedno sa tomuto filmu upriet neda. Ma tu spravnu dobrodruznu atmosferu. A kedze je to zaner ktory zboznujem zo vsetkych najviac som ochotny mu v hodnoteni prilepsit. Stale sa totizto nieco deje, hrdinovia celia smrtelnym nastraham, hudba v ramci moznosti dostacujuca a herci su, napriek tomu ze pochadzaju z tretoligovych kutov, vcelku znesitelni. Dalo sa to s prizmurenim oboch oci pozerat. Mohlo to dopadnut aj podstatne horsie - vid. Tajomstvo chramu kristalovych lebiek. ()

Reklama

Marys 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola neskutočná hlúposť. Akoby natiahnutý diel nejakého nízkorozpočtového amerického seriálu, ktorý sa hrá s mýtami a dejepisom. A ten "boh", nemal chybu, zvlášť keď ešte tak "efektne" vybuchol. K tomu ešte tie čiernobiele postavy, hrozný príbeh a všetko, plus ten nelogický flashback na konci, no filmová katastrofa doslova. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Atraktivní název - a to je všechno. Takto si dobrý dobrodružný film rozhodně nepředstavuji. Nemá to dobrý příběh, napětí, výpravu, zvraty a ani dobré triky. Prostě nic, co by mi zůstolo v paměti. Působilo to na mě značně amatérsky a ani herci toho moc nepředvedli. Místy je jejich "hraní" dokonce na hranici trapnosti. Ne, děkuji. O takové filmy nemám zájem. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Obsah: Odehrává se v Grand Canyonu. Prosím prepísať na: Odohráva sa kdesi v interiéroch kanadského štúdia medzi plastovými variáciami na tému kameň za 5Kčs. Snímané kamerou v štýle šialených zoomov a strihov s aztéckym "hadom smrti" presvedčivým ako zo strašidelného zámku z kolotočov za dedinou, pomedzi ktoré sa špacíruje už dosť odrastená Brenda. Takýto hnus neni ospravedlniteľný ani pod hlavičkou TV film. A propos, nejak som si nevšimol ten poklad....??? ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Britské Kolumbii. (Terva)
  • Natáčení začalo 26. dubna 2008 a skončilo 14. května 2008. Do listopadu 2008 však musel štáb ještě dotočit některé scény. (Terva)
  • Michael Shanks zde hraje archeologa Langforda. Archeologa, resp. egyptologa, hraje i v seriálu Hvězdná brána (od r. 2007), kde ale příjmení Langford nosí žena, a to žena, která Daniela Jacksona (Michael Shanks) přivede k projektu Hvězdné brány (Catherine Langford). (VMa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno