Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem si cetl ze Final Break by mel objasnit, co se stalo za ty 4 roky, ktere jsme v posledni epizode nevideli, tak trochu jsem doufal, ze se dozvime cokoliv jen ne o dalsim uteku z vezeni :)) Tenhle serial po posledni epizode urcite vysvetlovak nepotreboval. Na mne zaverecny dil docela zapusobil, libil se mi a zakonceni mi pripadalo fajn tak, jak bylo. Nicmene stalo se, nekdo Final Brak natocit potreboval a nastesti to nedopadlo tak spatne. Hodnotim o neco hur nez serial, protoze si proste myslim, ze tohohle dvojdilu nebylo treba. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá série Prison Breaku byla výsměchem všem, kteří si seriál oblíbili. Rozplizlá a mělká jak Balaton a natahovaná jak špageta Lady a Trumpa. Zakončení bylo pro akční příběh víc než neadekvátní. Tak trochu jsem do Final Breaku vkládal důvěru, že to nějak zalepí, ale chyba lávky. Je sice pravda, že Útěku z vězení vždycky nejvíc slušel pokus o útěk z vězení (trochu polopaticky tím říkám, že první a třetí série měla největší koule), ale průšvih je opět ve stopáži. Jako by si tvůrci řekli, že když tak dlouho natahovali seriál, u filmu to udělají přesně naopak. Zkratkovitý, nelogický a bezradný příběh budiž výsledkem. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný bonusový díl, který otočil situaci vzhůru nohama (nikoli dějově, ale postavy si jaksi prohodily role - jedni venku, druzí za mřížema). Znovu se utíká z vězení, znovu v tom hraje nemalou roli T-Bag a Gretchen, kterou jsem mimochodem neměl rád v průběhu celého seriálu, takže její přítomnost tomu zrovna nepřidala. Vězenkyně zvaná Daddy si hraje na "bosse T-Baga" a působí spíš směšně. Používá stejná gesta i mimiku v obličeji, ale T-Bag je jenom jeden. A takováhle smrt Michaela? No, co k tomu dodat? Ještěže to nebyl poslední díl seriálu, ale jakýsi bonus, protože jinak bych seriál asi musel ohodnotit ještě hůř. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem důstojné zakončení v duchu celého čtyřsériového seriálu. Jen už mi některé věci přišly zbytečné a závěrečných 5 minut z 22. dílu poslední řady byly vhodnější, než doják v závěru Final Breaku. I tak se bylo na co koukat a Prison Break pro mě vždycky zůstane jedním z nejoblíbenějších a nejlepších seriálů. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Z toho co robilo Prison Break kvalitnym serialom zostalo len obsadenie (naschval nehovorim herecke kvality, pretoze tie az na par vynimiek hercom veru chybali aj v seriali) a minulost nasich hrdinov, na ktoru by bolo po poslednej casti 4 serie najlepsie zabudnut. The Final Break je priserny zlepenec snaziaci sa este vycicat co to zo studne, ktora sa uz davnejsie vysusila a na vysledku to poriadne vidiet...samostatnu pol* davam z nostalgickeho hladiska, pretoze Prison Break som sledoval velmi rad...1,5/5* ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama