Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

We're free now. Finally. We're free. Fanoušci neustále fňukali nad čtvrtou sérií a když už se alespoň v těchto dvou dílech seriál vrátil ke kořenům, stejně se jim to nelíbí? Nad některými komentáři opravdu zůstává rozum stát, zdejší uživatelé by si měli ujasnit,co vlastně chtějí:)).. Každopádně Final Break mi připomínal první série; když se děj odehrává ve věznici, tak je to zkrátka nejzábavnější a nejnapínavější. Mrzí mě jen ten smutný konec, který jsem patřičně prořvala:)) Ráda bych nakonec ještě zmínila skvělé výkony W.Millera (Michael),A.Nolasca (Fernando),W.Fichtnera(Mahone),nebo J.L.O'Keefe (Gretchen),bez jejich skvěle zahraných postav by to zase taková droga zřejmě nebyla:) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zakončení seriálu bylo přesně takové, jako celý seriál. Rychlé, pro někoho těžko stravitelné, ale přesto koukatelné. Jediný důvod, proč nedám plný počet je ten, že se mi pořád nelíbí ten způsob, jak to zakončili. I když už se mi míň nelíbí, než se mi nelíbil na konci 4. série. :-) Takže skalní fandové jsou už rádi, že to natahování skončilo, normální fandové, (mezi ně se počítám i já), jsou taky rádi, že už to skončilo, ale nelíbí se jim jak, a pak tu máme další skupinku fandů, kteří přestali být fanoušky hned potom, co viděli poslední minuty 4. série. Co naplat, každému se nejde zavděčit... ()

Reklama

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Věděla jsem, že to tak bude, že seriál neskončí podle mých naivně optimistických představ a přání, ale i přes to jsem pořád doufala, co kdyby? Ne. A možná je to dobře. Ale i tak se mi nelíbilo, že se to všechno odehrálo tak ráz na ráz, působilo to tak nějak ne-prison-breakově a moc prvoplánově.. To je ale jediná věc, kterou bych zakončení PB vytkla a více méně si za to můžu sama, protože podvědomě bych pořád a pořád chtěla vidět nějaký další díl :) ()

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

Po delší odmlce jsem se vrátil k tomuto seriálu, spíš k jeho závěru. Při sledování všech těch řad jsem nečekal, že spěji k závěru kdy přijdu o svého hrdinu. Tvůrcům jsem to nemohl dlouho odpustit a proto jsem nějaký čas bojkotoval i tento "konečně" závěrečný díl.... Odhodlal jsem se a doufal, že najdu napětí a špětku naděje, že to dobře dopadne. Nenašel, ale mé hodnocení je nižší než u seriálu kvůli tomu, že jsem nesledoval každý okamžik útěku se zatajovaným dechem. 70% ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech sezónnách, čítající dohromady 79 dílů jsme sledovali Michaela Scofielda. A zde máme završení celého seriálu! Prison Break: The Final Break je opravdu takovým spíše zbytečným dvoudílem. Čtyři sezóny byly už tak hodně a i přes scénáristické serpentýny a různé okliky skončila čtvrtá sezóna více než slušně. The Final Break už je jen proto vysvětlení několika málo částí, které být vysvětleny ani nemusely. I přesto se však jedná o slušných +- 80 minut zábavy, na jejímž konci Vám dozajista slzička ukápne, to je totiž za ty čtyři roky poctivého sledování každého nového dílu. Útěku z vězení je již konec, nezbývá než se rozloučit. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama