Reklama

Reklama

Příšerka v Paříži

  • Francie Un monstre à Paris (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Paříž roku 1910. Městem vládne panika. Hladina vody je čím dál vyšší a příšera je na útěku! Začátkem roku 1910 čelila Paříž katastrofálním záplavám, které způsobila rozlitá Seina. Řeka kulminovala osm metrů nad svou obvyklou hladinou, a možná proto už si dnes nikdo nepamatuje, že se tehdy město také třáslo hrůzou z šestinohé příšery, která řádila v jeho ulicích. A jen málokdo by si tyto události spojil s hudebním fenoménem, který se zrodil v jednom místním šantánu. Rozruch ve městě působí děsivý tvor, který je na útěku. V patách je mu hrozivý komisař Maynott se svými muži. Příšerka naštěstí najde útočiště v pěveckém kabaretu po boku místní hvězdy, krásné a srdečné Lucille. Ta se společně s výstředním vědcem a jeho vznětlivou opicí snaží neškodnou příšerku zachránit. (Česká televize)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (76)

blechy 

všechny recenze uživatele

Tyjo, myslím, že je škoda, že tento film nejde co české distribuce. Viděl jsem ho ve Francii a musím říct, že je to naprosto nenáročný animák se super písničkami od Vanessy Paradis a M ... :)) Žádný nucený humor... prostě taková príjemná hodinka a půl francouzského filmu :))) Písnička z filmu: http://www.youtube.com/watch?v=F5widTOLfmM ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Príjemná animovaná vsuvka do komerčných vôd utopených v giganticky nekresťanských rozpočtoch s podstatne kostrbatejším výsledkom. Vizuálom síce nejde o VIP sektor, ale samotný dej odetý do sexi sympatických výpravných koktejliek a pôvabné hudobné krytie dajú so spokojnosťou na perách zabudnúť na ošarpaný námet s charakterovým klišé. Proste taká roztomilá oddychovka aj za neislamský rozpočet :) ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Když se Raul městem potlouká, každá kočka mu..zamňouká............... Buďte opatrní a nepanikařte. Vezmu to rychle - Hudba nulová, plastická Paříš je příšerná a animace hrozná. Scénař je dobrý, ale možná by to chtělo normální herce. Mohl to být super béčkový horor. CITÁT - Víte co to je být populární?......... Tak tohle teda asi populární nebude. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Slabé, a to som ani veľa od toho nečakal. Animácia je celkom podarená, sympatičnosť postáv je na vysokej úrovni. S animáciou napr. automobilov je to už horšie...s cieľom dynamickej jazdy (ako keby to bolo v animáku nejaké podstatné) odchádzajú fyzikálne zákony a logické prevedenie animácie do úzadia. Príbeh je jednoduchý až podpriemerný, prosto nič, čo by z neho nejako viac zaujalo. No a humor ma ani raz nepobavil, a to je na zamyslenie. Nie že by ho bolo málo, ale chcel byť až priveľmi in, priveľmi kúúl, prosto príliš "tlačil na pílu" a viackrát bol slabý až trápny. Opäť sa raz mi potvrdilo, že francúzske 3D animácie nestíhajú ani "európsky vlak". Posun vidno akurát po technickej stránke. Hodnotenie: 55% ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Na to že to je animovaný film z roku 2011, tak použité technologie a animace tomu moc neodpovídají. To mne celkem zklamalo. Dále bych snad ani nepoznal, že se to odehrává ve Francii, nebýt toho, že to je názvu a ve filmu se objeví Eiffelovka. Emile - náš hlavní hrdina - mi připomíná spíš opici, než člověka. Jinak se ale jedná o hezký příběh doplněný příjemným soundtrackem (především ty zpívané části). Kdo by kdy věřil, že i z blechy se může stát zpívající, na kytaru hrající, dobře se oblékající příšera? ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Animovaný film byl v České republice promítán během 52. ročníku Mezinárodního filmového festivalu pro děti a mládež ve Zlíně. (R´Hell)

Reklama

Reklama