Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři spolužáci studují poslední rok na vysoké, ale zábavy si během školy zatím příliš neužili. Jejich řešení: Výlet na Mardi Gras, kde krásné holky s radostí vyhrnují trička a lahve s alkoholem na veřejnosti nikomu nevadí, ba naopak. Vše se jim poněkud vymkne z rukou, když se navléknou do ženských šatů, vlámou do hotelového pokoje Carmen Electry, účinkují ve skandální erotické show a navíc nechtěně zaútočí fekální bombou v nóbl hotelové hale. Zafunguje kouzlo Mardi Gras a stanou se jejich nejdivočejší fantazie skutečností? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Rufete 

všechny recenze uživatele

Tak na film Prci, prci, prcičky tihle chlapci neměli, ale dokázali pobavit a téhle komedii se jako jedni z mála přiblížili. Je to vlastně dost podobné, jen Mardi Gras je taková novější verze. Tři chlapci si jedou užít prázdniny na karnevalový festival jménem Mardi Gras. Jeden už má dívku a snaží se pomoct přátelům o to samé. Ten výraz, když uviděl svou přítelkyni v davu nahoře bez, byl k nezaplacení. Carmen Electra byla zajímavým zpestřením, pořád vypadá přitažlivě a sexy. O dalších slečnách netřeba mluvit, všechny byly krásné. Nejvíc se mi ale zalíbila postava Lucy, kterou si oblíbil Mike. Bump a jeho úchylné kecy byly vtipné, následný obleček do klubu byl definitivně nejlepší. A když si kluci museli vybojovat a vysoutěžit lístky na již zmíněný vstup do klubu, to byl jeden z nejlepších okamžiků celého filmu. Byla to opravdu skutečně příjemná podívaná a hoši mě pobavili. Nejvíc mě rozesmála ta Scottieho nepříjemnost v hotelu, to byla největší bomba celého filmu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nepatřím mezi elitní samce, kteří vyhledávají sex na přecpaných ulicích, takže na Mardi Gras se rozhodně nepotkáme. Jenže ze strategické gaučové pozice se mi tam dost líbilo, protože milou přítomnost Carmen Electry, nadržených dvojčat a nikoli malého množství nepříliš oděných krásek nedokáži jen tak omávnout jednou hvězdou, i když si tato lehce ujetá kravinka o moc víc nezaslouží. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem. Kozy, chlast, sex a fekální scénky a na jednom festivalu zasunout chtějí tlusťoch, makoň a inťoš. Mardi Gras je každoroční velkolepý festival v New Orleansu. Sem míří tři středoškoláci, kteří mají problém sehnat nějakou slušnou kost do postele. Zvláště když se jeden z nich zamiluje do sexy symbolu, Carmen Electry, jíž věnuje náhrdelník pravých perel. Kromě fekálních vtípků jsou zde fórky vyplývající z debility té či oné postavy, různých trapných situací a rádoby vtipných hlášek na úrovni puberťáckého humoru. Pokud vás ale tento styl a typ humoru neopustil a podobné filmy vás od dob Zmrzliny na klacku stále berou, na jeden večer s kamarády a spoustou chlastu se film docela hodí. ()

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Trochu více úchylnější verze Prciček. Tak by se tento film dal ve zkratce popsat. Lepší určitě není, ale musím uznat, že na film ve kterém hraje hlavní roli chlastání, jsem se náramně bavil. Vtipy a humor srší hlavně z tlouštíka Joshe Gada, kterého jsem se poslední dobou velmi oblíbil. Když k té dávce fekálního humoru přidáte ještě několik párů parádních koziček a nesmírně sexy Arielle Kebbel bavit se určitě budete. 65% ()

montel 

všechny recenze uživatele

Trojice kamarádů odjíždí do New Orleans na festival Mardi Gras, kde očekávají spoustu krásných koček a hlavně nespočet souloží...Hrozně jednoduchá zápletka, trojice nepříliš sympatických hrdinů, spousta obnažených koček, Carmen Elektra a hlavně fekální humor. To vše obsahuje tato komedie, která by mě možná pobavila v pubertě. Nic pro mě. 20% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama