Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři spolužáci studují poslední rok na vysoké, ale zábavy si během školy zatím příliš neužili. Jejich řešení: Výlet na Mardi Gras, kde krásné holky s radostí vyhrnují trička a lahve s alkoholem na veřejnosti nikomu nevadí, ba naopak. Vše se jim poněkud vymkne z rukou, když se navléknou do ženských šatů, vlámou do hotelového pokoje Carmen Electry, účinkují ve skandální erotické show a navíc nechtěně zaútočí fekální bombou v nóbl hotelové hale. Zafunguje kouzlo Mardi Gras a stanou se jejich nejdivočejší fantazie skutečností? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

mi-ib 

všechny recenze uživatele

"Teda žádnej parádní balkón tu není, ale za to můžeme obdivovat cihlovou zeď." Sice to občas jede podle již obehraného schématu, ale v rámci teen-komedií jde určitě o jednu z těch povedenějších. Naleznete tu všechno co k takovýmto filmům patří prsa, hezký holky, fekální humor (tady naštěstí v unesitelné míře), pivo, párty apod. Místama se jsem se dost dobře bavil, místama trochu nudil. Skvěle mě bavil Josh Gad. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Chlapi jsou hovada. Ve své samolibosti myslí stále a pořád na jedno, ale aby dostali občas nějakou babu, musí ze sebe vymáčknout něco smysluplného (pro tu babu). Pak můžou doufat, že si vrznou. Anebo můžou vyrazit na festival Mardi Gras, který je zcela o sexu. Tam si zašuká i ten největší neschopák, protože tam holky nestojej o sladký kecy a jdou rovnou na věc....Že to je debilní námět na film? Na film asi jo, ale na tenhle fekální spektákl určitě ne. Jestli si někdo dělá naděje, že film má jakousi úroveň, tak to tedy rozhodně nemá. Klesá tak hluboko, jak jen to jde, ale zároveň zůstává tak porchně blbej, jak je jen v Americe zvykem. Nejodpornější tlouštík na světě nemá problém se svlíknout a prohlásit v plné hospodě, že je sex symbolem všech. Každýmu je z pohledu na něj na blití, ale on jediný je v pohodě. To dodává obézní americké populaci sebevědomí a to je důležité. Každý přece chce Carmen Electru, ale ne každý má to štěstí, že má u sebe zrovna perlový náhrdelník po babičce, když ji potká na ulici. I když je film naprostá volovina, přesto řada dialogů má nadhled, smysl a jsou vtipné. A vulgární. Ovšem přiznejme si- mezi námi muži. Jak se my chlapi bavíme, když jsme bez bab? Ve stejném stylu, jen víc po evropsku. Rozhodně daleko lepší komedie než úplně blbá Pařba ve Vegas, které jsem nevěřil ani jednu scénu, ani jeden vtip........ 80% ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nějak mi přišla chuť na nějakou teenage úchylárnu, která by mohla být aspoň trochu vtipná a oddechová a zkusil jsem tohle. Od začátku je vidět, že to je lacinější, a to nejen humorem, ale i zpracováním. Už jsem viděl mnohem lepší a vtipnější, ale i mnohem horší, takže by se to dalo ještě zařadit mezi koukatelné, dokonce i pár momentů k smíchu by se našlo. # příběh 4 | hudba ? | humor 4 | akce 2 | napětí 0 | pustil bych si znovu 3 ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Tohle snád bylo mix všeho hroznýho, děsnýho, a nevím co jěště, ale zábava rozhodně ne. I když Elektra je pořád ... nebudu říkat co. Ale pár vtipných scén tady bylo, takže filmu vytknout nic nemůžu, hlavně scéna s hovnem, byla totálně haluzně finální, až mi místami bylo na blití ale rozdejchala jsem to. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Trojice kamarádů odjíždí do New Orleans na festival Mardi Gras, kde očekávají spoustu krásných koček a hlavně nespočet souloží...Hrozně jednoduchá zápletka, trojice nepříliš sympatických hrdinů, spousta obnažených koček, Carmen Elektra a hlavně fekální humor. To vše obsahuje tato komedie, která by mě možná pobavila v pubertě. Nic pro mě. 20% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama