Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Diskuze

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

MartinezZ: Tož stačilo, ale trochu jsem se rozepsal, nikoho nenutím, aby to četl. Píšu si to tak trochu pro sebe, howgh

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Nejprve bych rád uvedl, že mi nevadí remakey - předělávky. Vadí mi nepovedený remake, to ovšem neznamená, že remake je apriory špatný, vůbec ne, dokonce často, třeba i díky vyspělejší technice je dokonalejší.
Narace tohoto filmu začíná vnitřním monologem Chloe (jak krásně zní anglické: kloí) a takto téměř meditativně to pokračuje dál. Sdělení jsou sdřídmá, divák se dozvídá jen střípky příběhu a jednomu to imponuje, že dostává prostor pro vlastní domýšlení a výklad věcí skrytých. Možná je ve hře ještě něco nevyslovitelného, co mi na filmu vyhovuje a podle reakcí zde jinému naopak vadí. Copak to asi je? Snad čínské Tao? Žena jednoho muže je jatá podzřením a rozehraje hru, která se jí vymkne z ruky. A tak se setkáváme s příběhem zvaným v literatuře: vývojový román, nikoli didaktický. Didaktický příběh je méně životný, protože chce poučovat, zatímco vývojový je příběh života, jaký se může stát každému. Neboli: scénář a režie rezonují mému vnímání, které mi napovídá, že člověk není jen mravní,ale i to druhé a podle okolností může střídat různé verze jako chameleon barvy a díky tomu je život barevný, nikoli jen špatný nebo dobrý = b&w

Luigi8403

Luigi8403 (hodnocení, recenze)

Tak to zase nebola taká paráda ako som si pôvodne myslel.Veľké sklamanie,nedal som na hodnotenia a pozrel som si to a slabé....veľmi slabééé  ***

murakamigirl

murakamigirl (hodnocení, recenze)

prave idem na to, a stale citim vibracier z traileru hoci to uz mame superdavno od neho , ) nuž, uz dlhsie je mi jasne ze Seyfried nikdy nebola zaujimavejsia, toto bude hypnotické ... alebo ? :)

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Hm...na to se těším, i když od režiséra asi nic neznám. Těším se na Amandu, začínám ji mít rád...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Trailer pecka. Nejvíc sexy role Amandy. btw: ten článek od rscotta nečtěte, bohužel se tam spoileruje víc, než bych chtěl.

type_B

type_B (hodnocení, recenze)

prý je "náš" Hřebejk aka Nestyda lepší. na to lze říci: no to potěš. nebo pošveš? / na druhou stranu tohle bude film, který s 99% pravděpodobností neuvidím, stejně jako Nestydu, takže není třeba si s ním lámat hlavu. btw. proč ten film nepojmenoval Hřebejk rovnou "Kurevník"? to by přece bylo daleko drsnější. no ale nic, uvidíme - resp. neuvidíme :-)

Reklama

Reklama