Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skoro to i nějakou dobu vypadá, že se snímek snaží něco říct, ať už o člověku, nebo o společnosti, ale nakonec to dopadne tak, že neřekne nic a skoro to sklouzne k levnému thrilleru jen proto, aby to bylo divácky trochu zajímavější. Je smutné, že si člověk asi nejvíc bude pamatovat prsa obou hlavních představitelek. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Julianne Moore v další ze svých rolí pomatených dámiček z vyšší společnosti. KOUSEK DĚJE Tentokrát překonává krizi manželskou, středního věku a patrně i sexuální orientace za pomoci překrásné prostitutky. Film se melodramaticky vleče, Moore odhaluje své temné stránky nechutné šmíračky a potlačené sexuální touhy, jenomže to zajiskří jen občas, většinou je tempo příliš utahané - a najednou, ke konci, se film zvrhne do psychopatického thrilleru, který působí leda tak úsměvně. Úplný závěr už je jen zoufalá snaha dodat snímku rádobyhluboký rozměr vztahové tragédie. Škoda v téhle dějově nezvládnuté motanici Liama Neesona. /18. 4. 13./ ()

Reklama

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller. Julliane i Amanda vynikající, Liam Neeson hraje svůj (vysoký) standart. Bohužel film jde jen po povrchu a nedaří se mu vybudovat takovou atmosféru jako měl v traileru. A ten závěr mohl být také míň béčkový, ale jak jsem řekl, pořád se jedná ve svém žánru o lehký nadprůměr, ale potenciál byl větší. 70% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Co mě k tomuto filmu přivedlo? Amanda Seyfried (už nevím, v čem jsem ji viděl, ale byla prostě kus) a pak Julianne Moore, kterou mám moc rád. Děj byl poutavý a ještě jednou poutavý, pozornost jsem neztratil ani na chvíli, drama+thriller nepatří do žánrů, které vyhledávám, ale tohle se mi líbilo - vlastně je to jeden z filmů, který vás při sledování pohltí a po skončení zachová velký dojem. Mimochodem Chloino vyprávění je slušně vzrušující. 80% Ještě přidám SPOILER: konec mě překvapil, jako by film uťali, ale po chvilce přemýšlení jsem za něj rád a vlastně byl taky hodně povedený; bylo by jen na škodu vše dál uměle nastavovat a rozmazávat. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem už asi všemi možnými filmovými žánry dost omlácená a mám také už něco nakoukáno, ale tenhle snímek mi jako thriller nepřišel. Jde spíše o vztahové drama v jedné dokonalé rodině, kam se vloudily nebezpečné pochybnosti a začaly poklidný rodinný život nahlodávat. Film má pomalé tempo, ale postupně vygraduje. Bohužel konec mě nepřekvapil. Od začátku mi bylo jasné, kam to celé směřuje. Tak ženská v podání perfektní Julianne Moore musela být snad masochistka, když si podobné věci nechala vykládat. Co jako čekala? Amanda Seyfried už není jen hodná dceruška, která pobíhá, tančí a zpívá na řecké pláži. Neeson toho ke hraní moc neměl. Někde se objevil. Něco řekl a byl pryč. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Ještě před uvedením do kin film vydělal na svůj rozpočet, a to díky mezinárodnímu předprodeji. (D3VIL)
  • Po pádu z kola je Chloe (Amanda Seyfried) ošetřováno poraněné koleno. Ve skutečnosti však na koleno neupadne. (syphonn)

Reklama

Reklama