Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

misterz 

všechny recenze uživatele

Vôbec mi to neprišlo ako Egoyanovo dielo. Chýbal tu jeho zvyčajný nadhľad a atmosféra, ktorú obyčajne dokáže navodiť. Skôr by som povedal, že ide o taký bežný thriller na jedno použitie v rámci piatkového upršaného večera na Markíze alebo na JOJ. Väčšinu času sa tu nič nedeje, film zaujme iba výborným hereckým obsadením a s pár odvážnejšími scénami (ale žiadne terno). A mysteriózne? To musí byť asi nejaký preklep. Podpriemer. 40/100 ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tak trochu lhostejné..no,řekněme "drama"o tak trochu narušené Amandě Seyfried,která udělá pěkný bordel v jedné rodině.Není to tak dobré a strhující,jak by mohlo být,což je škoda.Celé je to vlastně o erotickém napětí,které panuje mezi Amandou a Julianne.Mám z toho zvláštní pocit.Vlastně to na mě ani nijak nezapůsobilo,ale že by se mi to vyloženě nelíbilo se taky říct nedá.Zkrátka průměr. ()

Reklama

Beagle 

všechny recenze uživatele

Na Chloe jsem se těšila (trailer jsem viděla asi desetkrát) a je to vynikající film, skvěle obsazený (největší kus práce odvádí skvělá Julianne Moore, Amandě stačí jen zamrkat a má hotovo...:), ale superlativy končí u velkého finále, které vypadá jako scénáristova (v tomto případě scénáristky) útěk z rohu, kam ho příběh dohnal. Ale tahle historie už od začátku spěla k něčímu neštěstí...P.S: Francouzskou inspiraci Nathalie jsem neviděla./ Doufám, že Chloe dorazí u nás alespoň na DVD, zaslouží si to. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Když opomenu fakt, že film, který se v původním jazyce jmenuje Chloe, podle hlavní hrdinky, a v překladu (ano, naše oblíbené překlady do češtiny) tento film známe pod názvem Pokušení, tak jsem byla příjemně překvapená. Podle hodnocení a i podle toho, že jsem o filmu nikdy neslyšela, jsem si myslela, že film bude katastrofa. Ale! Amanda byla opět a "nečekaně" skvělá. Je prostě tvárná a zahraje leccos, dává city najevo a je vážně nadaná a především nádherná. J. Moore také skvělá, její herecký výkon mě dostal do kolen. Co mě zklamalo, byl závěr. A tím film u mě klesl, zhoupl se až na lehký nadprůměr. Čekala jsem víc, něco, co by všem vyrazilo dech, ale nedočkala jsem se. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Připomíná to ty erotické videothrillery z první půlky 90. let jako OPOVRŽENÁ ŽENA, kde ženská svádí všechny členy rodiny, akorát se to obsadilo áčkovými herci a Moore a Seyfried opakovaně ukáží kozy a dokonce si střihnou lesbický sex. Bohužel tomu chybí větší tah na bránu a finále je vysloveně bezradné. Doufám, že všechny divačky z filmu jasně pochopily, že mají se svými manžely o svých problémech a podezřeních mluvit a ne si najímat psychicky labilní prostitutky, aby testovaly manželovu věrnost. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama