Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na začátku to bylo takové reprezentativní manželství krásné ženy a úspěšného muže. Jenže Magda touží po dítěti a manžel, odjíždějící opět na jednu ze svých služebních cest, jí připomene, že si ji vzal právě proto, že žádné dítě nechtěla. V noci vzbudí Magdu telefon. Nemocnice ji informuje, že měl manžel dopravní nehodu. Žena jede okamžitě za ním. Na místě zjistí, že manžel utrpěl jen lehčí zranění. Jeho spolujezdkyně je na tom daleko hůř. Zjištění, že jí byl muž nevěrný, ještě není to nejhorší... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (58)

kocik1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vážně nepovedlo. Ne že by to nebylo dívatelné, to je, celkem dobře. Ne že by to nebyl dobrý námět. To zas jo, byl. Jenže: kdo vlastně psal scénář? Proč tady není nikde uvedený? Vůbec bych se nedivila, kdyby se za svůj výplod scénárista styděl.:-( Je to totiž snůška taková nesmyslů a nelogičností, až si člověk říká, že to snad ani není možný. Děcko, kterému si ani nezasteskne po vlastní mámě, když mu umře. No co, byla a už není... Byt - to by mě fakt zajímalo, jak mohl manžel přenechat byt svojí milenky svojí manželce. Od kdy se v rámci majetkového vyrovnání bere z cizího? Dědicem je snad dítě, pokud je byt v OV. Pokud je pronajatý nebo státní, no, to snad už vůbec ne. Navic mi manželka tedy nepřipadala, že by se nechala lehce očesat..., on pěkný velký vybavený moderní byt a ona cizí starý, menší....., takhle se dělí společné jmění manželů? A pak odebrání dítětě? Vážně takhle? Opravdu se nejdřív docela normálně nevyzve k předání takovým tím normálním způsobem, aby se dítě nestresovalo a tyhle gestapácké metody nepřijdou na přetřes teprve tehdy, když to jinak nejde? Nojo, ale to by nebylo tak efektní. A abych nezapomněla: znáte někdo někoho, kdo hladí kočku proti srsti? ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +Matyáš Valenta a Jitka Schneiderová, příběh -občas slabší dialogy, některé zbytečné scény/// Zaujalo mě to, i když je to hodně melancholické. Matyáše Valentu jsem si užil, je to zřejmě nejtalentovanější mladá tvářička a po dlouhé době jsem ve filmu viděl Vladimíra Brabce. Na otázku "Čím by jsi chtěl být?" jsem chtěl slyšet jasnou odpověď :-)/// Celkem 67%/// ()

Reklama

twengo 

všechny recenze uživatele

Snad zajímavý námět, ale velmi špatně realizované. Naprosto nepřesvědčivé chování hrdinů, logické lapsy v příběhu, a k tomu nevyvážený rytmus, na kterém se podepsal i spíše nahodilý střih. Režisér herce nevede, ale dává jim zbytečný prostor, ve kterém se oni ztrácejí, nejvíce pak J. Schneiderová, jejíž víceméně psychologicky plochá postava nedokáže celý film utáhnout. Český film opět ukázal jak tragicky mu chybí důsledně zvládnuté řemeslo, a nelichotivě odkazuje k hrůze televizních inscenací let osmdesátých. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednak se mi zdá, že to ani do koncepce cyklu Oběti nezapadá a scenárista by udělal lépe, kdyby si hlavní hrdinka ani nechodila vylévat srdce k Františku Němcovi. On ten scénář ani nemá na standard, který si autor předchozími díly volného cyklu nastavil. Jinak zahrané i natočené je to velmi dobře, nedostatky vidím vážně „jen“ v příběhu. ()

Figuska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední příběh z cyklu Oběti se mi opět velmi líbil, chyběla však určitá propracovanost. Jak mohl připadnout milenci byt? Extrémní potřeba postarat se o dítě přítelkyně tak nějak zvláštně a rychle vyprchala do naopak extrémního nezájmu. A co to bylo to "jak se hladí kočka" "Proti srsti ne"? To byl těžko uvěřitelný dialog. Dále pak náhlé podplacení bio-otce šlo taky trochu mimo, navíc dalo jasný impuls jak vše dopadne. Výkony herců byly jinak, stejně tak jako v předešlých dílech, velice dobré. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama