Reklama

Reklama

VOD (1)

Conrad je dospělé dítě. Když mu bylo jedenáct let, rodiče se sbalili a odjeli na dvacet let do Paříže, zatímco starosti o Conrada nechali na personálu luxusního newyorského hotelu. Teď je Conradovi přes třicet a jeho život je plný známostí na jednu noc, alkoholu a fl ámování. Tomu je ale konec, když se jeho rodiče rozvedou a pravidelný přísun peněz skončí. Conrad se stěhuje ke svému nejlepšímu příteli Dylanovi a brzy se zamiluje do Beatrice. Jenže dívka jeho snů chodí právě s Dylanem. Podaří se mu získat pravou lásku a zároveň udržet přátelství? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

nash. 

všechny recenze uživatele

Málokdy se mi stane, aby se mi důležité postavy příběhu zdály tak nezajímavé a nesympatické, že je mi jejich osud ukradený. Tady se to stalo. Možná tomu napomohla i utahaná nuda, která z příběhu nedokázala vykřesat jediný opravdu záživný moment. A to přesto, že nechybí nápady, občas špetka humoru či vydařený dialog, a je vidět také snaha o promyšlenou práci s obrazem i téměř neustálý dialog příběhu a filmového vyprávění s literaturou, ať už konkrétními díly nebo románovými pravidly. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Způsob vyprávění je zajímavý, snaží se aplikovat postupy psaného románu na hraný film. Míra stylizace, doprovodné komentáře i celkové výtvarné pojetí svědčí o tom, že tenhle film si někdo vymodlil a dal si s ním náramnou práci. Co je to ale platné, když je hlavní hrdina neslaný nemastný a jeho týdenní dobrodružství je povrchní a nezáživné? ______ Scénář je odbytý a zbytečný, neustálé porovnávání toho, co vidíme na plátně, s díly světové literatury (včetně jmen hlavních postav, když on se jmenuje Valmont, přítelkyně Beatrice a přítel Dylan..atd.) vyznívá nejenom otravně, ale kvůli marnosti snímku i směšně. P. S. Olivia Wilde zde nosí krásné modely. /5. 2. 15./ ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Vem si mne Olivie! Podmanivě fascinující týden uběhl jak voda. Stále stejná temně rudá kravata, uhrančivé oči slečny Olivie a jedno léty oprýskané Volvo. Fantastické, decentní a surrealistické dialogy prokládané podmanivým mihotáním řas božské Olivie hrající Vivaldiho Jaro. V ten moment bych zastavil čas a z plna hrdla dýchal tu vůni jara, jelikož co nevidět Olivie vstane a pohádce bude konec. 95% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Poněkud zbytečnej film, u kterého je třeba hledat ponaučení mezi řádky, a patrně může být vztyčeným prstem pro ty z nás, co se jen bezcílně poflakujou životem, protože Jason Bateman je stejně otravný jako obvykle, a jeho zhýralá postava ještě víc. A těhotná Olivia Wilde to nezachrání. # příběh ** | hudba ** | humor – | akce – | napětí – | pustil bych si znovu * ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Příšerně hnusná užvaněná nuda.Kdybych si na obalu nepřečetl jméno režiséra,tak věřim,že to naplácal brácha velkýho dicka Woodyho Allena.A v hlavní roli Olivia Vidle,tady navíc umělejší než jindy.Přesně ten typ ,kterej mě doslova irituje svym vzhledem.Film úplně vo hovně,nemožný je se zamyslet,pro koho může bejt takovej film zábavnej.Děs.20% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama