Reklama

Reklama

Nový animovaný komediálně-dobrodružný snímek o trpaslících Gnomeo a Julie dává nejslavnějšímu příběhu lásky na světě Williama Shakespeara další rozměr. Užít si jej můžete ve formátu 3D v kinech právě v období svatého Valentýna. Filmu se jako výkonný producent ujal zpěvák a skladatel Elton John, jehož písně jsou použité jako hudební doprovod. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (228)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas se rád podívám na nějaký animovaný film, proto je možná škoda, že výběr tentokrát padl na Gnomea s Julií - ušly mi zřejmě o mnoho lepší snímky. Na druhou stranu špatné to taky nebylo, oceňuji jistou dávku originality a děti se u toho určitě budou bavit. A až příště uvidí v obchodě zahradního trpaslíka, rodiče to budou mít hodně těžké. 5/10 (viděno s českým dabingem) ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na Romea a Julii, ted je tu pohádkově ulítlý Gnomeo a Jůlie:-) Tihle trpaslíkové ožívající, když majitelé nejsou doma a krom toho proti sobě bojující červení a modří to dokáží pořádně rozpálit. Dějově stejné jako hraná verze, kdyse nám do sebe zamiluje pár a každý je z jiné barvy znepřátelených trpaslíků.. A usmíření se dočkají, až když to vypadá že jsou díky obří sekačce, která vše srovná se zemí mrtví.. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Zprvu to vypadalo, že Gnomeo and Juliet by mohl být vcelku solidní nápad na zajímavý animák. Ale chyba lávky ta tuctovost tady na vás dýchá z každé minuty. Děj je naprosto předvídatelný a ne že bychom na to nebyli zvyklý u podobného druhu filmů, ale tady to přímo bije do očí. Potěšilo mě hlavně zajímavé dabérské obsazení, které potěší už jen když ho vidíte takhle pěkně pohromadě. Jasně je tu i pár takových těch cool postav, které mají za úkol donutit vás smát a díkybohu i tady se jedna taková povedla a je jí gumový plameňák Featherstone s proměnlivým počtem nohou. Gnomeo and Juliet je tedy sice občas celkem zábava, ale pro dnešní náročné publikum jen další z mnoha. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Pro malinké děti ideální pohádka, ale starší si své už těžko najdou. Typický příběh a happy end jak se dalo čekat. Jelikož je to Gnomeo a Julie, tak jsem trošku doufal v tragický konec, ale jelikož je to pohádka, tak se to čekat nedá. Povedená a možná lehce nadprůměrná pohádka pro mladší diváky... 6/10 = 60% ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Zklamalo mě, že skoro všechny vtipné scénky, které se tu objevily, byly obsažené už v traileru.. Tak trochu jsem to i čekala, dost často to tak je, ale vzhledem k originálnímu nápadu na téma a zpracování jsem spíš doufala, že to tak nebude a že by z toho mohlo kápnout i něco víc. Nakonec se z toho vyklubal spíš průměrný animák, s trochou vtipných momentů ale taky s pár ne moc zajímavýma nezáživnýma pasažéma, který bych si pustila při nudným odpoledni jako takovou nenáročnou oddychovku, ale pravděpodobně ne víckrát než jednou nebo max. dvakrát. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Část, kde pes prochází ulicemi Stratfordu s Gnomeem v ústech, obsahuje skutečné detaily okolí. (griph)
  • Název filmu, tedy úprava originálního názvu hry, vychází ze slova „gnóm“, což je méně často používané označení pro trpaslíka. (Taninaca)

Související novinky

"Spravedlivé" Zlaté glóby

"Spravedlivé" Zlaté glóby

16.01.2012

Zatímco v rámci nominací na letošní Zlaté glóby se jasní favorité rýsovali, samotné ceny žádného drtivého vítěze nepřinesly. Nicméně za obrovský úspěch se dají považovat tři Zlaté glóby pro… (více)

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

15.12.2011

Asociace zahraničních novinářů akreditovaných v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby, které jsou tradičně považovány za oscarové předskokany. Letos se nejvíc těší George Clooney… (více)

Reklama

Reklama