Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

Guzo 

všechny recenze uživatele

První (a myslím, že poslední) film od Jackass, co jsem viděl - do té doby vždy jen sem tam nějaké více či méně zdařilé video. Celovečerák je jen jejich slepencem bez hlavy a paty.. A i když musim přiznat, že občas se objevilo něco trochu originálního, většinou to bylo jen vykrádání sama sebe, navíc dost často mi přišel smích všech aktérů strojený :-( ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Moje první (a ano - současně poslední) setkání s týmem Jackass. Každému podle jeho chutí, ale já tohle považuju za absolutní dno humoru a zábavy. Skoro abych si teď začal vážit nováckých estrád. Johnnyho Knoxvilla a celou tu jeho bandu existencí nechci nikdy potkat, hnusí se mi naprosto z podstaty věci. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Devět šílenců je zpět a divákovi je opět nabídnuta směsice několika více či méně vtipných scének. Amíci si to užili ve 3D, které mohlo být v některých případech fajn, ale spíš je to zbytečnost a pouhý marketingový tah. Když tak nad tím přemýšlím, tak kousky týhle partičky by se daly rozdělit do třech kategorií. Vtipné kousky, kaskadérské kousky a trapné kousky. Vtipné a kaskadérské scénky (nebo oboje dohromady) jsou fajn a dokáží rozesmát a nebo ohromit. Sem se řadí hned úvodní The High Five, The Bungee Boogie, Jet Airplane, Poo Cocktail Supreme a další. Ale Jackass se bohužel nevyvarují některých trapných a ubohých scének. Já vím, je to jejich styl, ale kvůli tomu nemůžu hodnotit líp než jak hodnotím. Téměř veškeré úmyslné sebeubližování je debilní a nevtipné. Když pominu Super Might Glue, které bylo fajn, tak scénky jako Lamborghini Tooth Pull, Helicocker, Sweat Suit Cocktail apod. jsou ubohé a k přeskočení vhodné. Někoho to baví všechno, mě baví jen něco, takže za mě to jsou pěkné 3* za kaskadérské a komediální kousky. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Dřív jsem tuhle partičku téměř uctívala, jako největší borce. Dneska jsem drobet zklamaná. V devadesáti minutách jsem měla pár záchvatů smíchu, ale ty střídaly chvíle, kdy to bylo totálně suchý. To, jak se partička každému pádu a pšouku směje, mi připadalo jako náznak silný drogový závislosti, jenže nejspíš to bude jen tím, že se fakt výborně baví. No, aspoň někdo…. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Myslím že trojka je něco mezi prvním a druhým dílem, v prvním bylo hodně zajímavých nápadů a volovin a ve druhém pak hromada nechuťáren, tady je od každého trochu. Celkem překvapující že se kluci dali po tolika letech ještě dohromady a jsou schopný dělat takové voloviny - už jim přeci jen není 20 :). Už jen to si zaslouží hvězdičku navíc. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)

Reklama

Reklama