Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tohle doma nezkoušejte. Tak zní varování před každým dílem a celkem výstižně popisuje, o co v téhle show jde. Skupina spíše než kaskadérů nadšenců do zhovadilostí s vysokým prahem bolesti vám předvede hodiny inteligentní zábavy po svém. Jeden stupidní a nebezpečný kousek za druhým, jako třeba otočení obsazené kadibudky vzhůru nohama, wrestling s medvědem v plyšovém medvědím oblečku, šňupání žížaly a její následné vyzvracení, a tak dál. Příjemnou zábavu! (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (117)

pugs 

všechny recenze uživatele

,,Hi, my name is Johnny Knoxville, Welcome to the Jackass". Legendárna hláška, ktorá sa používa v seriáloch, ktoré parodujú. Skupinka bláznov, ktorí nevedia čo od dobroty a tak sa nechajú polievať hovnami, prdieť si do xichtov, dávať si elektrošoky, behať nahý po meste alebo sa proste hádzať o stenu? Toto sú tý praví JACKASS, ako ich máme radi. Pre mňa aboslútne skvelý seriál, a vždy sa pri ňom zasmejem. PS: Steve-O rulezz. 10/10 ()

sta 

všechny recenze uživatele

Většinou jsem se u tohoto pořadu dost bavil. Než přišla omeleta. Omeleta: kuchař stojí před jednou pánvičkou, sporákem a spoustou ingrediencí (vajíčka, brambory, párečky, klobásky, něco zeleniny...-nic proti jednotlivým věcem). Kuchař velice překvapivě vše sní (a je toho opravdu hodně) a zapije mlékem. Pak ropálí tuk na pánvičce, strčí prst do úst a všechny ingredience (vypadají již trošku pozměněně) vyloučí na pánvičku. Směs připraví jako omeletu (musím přiznat, že kdybych nevěděl, co tomu předcházelo, nevypadala omeleta zase tak zle) a výsledek ukazuje divákům. Pak přijde vrchol čísla: kuchař omeletu opět sní. Dlouho jsem neměl chuť na omelety ani nic podobně připravovaného. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Buď vás uchvátí, pobaví, nebo znechutí. Můj případ je jasnej. /Jackass 24 Hour Takeover (2008) - 23.2.2008 vzal Knoxville a spol. útokem vysílání MTV v New Yorku a tohle z toho vyšlo. Jedná se spíš o podívanou pro hardcore fans, protože dobrých stunts je minimum - je to spíš o pohodě, rekapitulaci historie show a pravém Jackass spirit:) ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Je neskutečný,že se někdo dokáže uživit (a to až až) tím,že ze sebe udělá naprostého debila na veřejnosti,nebo že si bude působit dobrovolně bolest. Tímto si nechci stěžovat,ale právě naopak. Copak není k smíchu cizí neštěstí? To je právě to co lidé chtějí a Johnny Knoxville to moc dobře ví a využil toho víc než na 100%. Tihle šílenci mě dokážou vždycky překvapit a pobavit něčím originálním a obvykle i nechutným a já se bavím rád,takže palec hore. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelnej nářez, jakejch se v televizi moc nevídá. Tahle partička hovádek mě každý pátek večer dokonale rozesměje. A sám šéf Johny Knoxville je magor největší, kam na ty nápady chodí, tak to fakt netušim. Nezbývá mi než doporučit, každý pátek večer pustit povinně MTV. Hudebně stojí za velký h.... , ale tohle se jim povedlo. ()

Galerie (8)

Související novinky

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama