Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 1

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Som fanúšikom Jackass asi od svojich 15-tich, no a po poslednom filme Jackass 3.5 som sa už definitívne rozlúčila s touto sériou. Avšak nové Jackass forever ma príjemne prekvapilo. Vždy ma vedel tento humor dostať do kolien, tak myslela som si, že z toho vyrastiem, ale nie nevyrástla som, stále ma to baví. Majú chlapci môj obdiv, vždy vedia vymyslieť spôsob ako sa vtipne prizabiť. Riadia sa heslom “If you're gonna be dumb, you gotta be tough”. Účinkuje tu ako vždy stará dobrá zostavička, aj keď už trochu prešedivelá, na čele s Johnnym Knoxwillom. Vidieť opäť Johnnyho v tých jeho aviatoroch a tričku Ramones, ktorý sa rozhodne skočiť oproti býkovi (aj keď ho to bude stáť zlomené rebro, zápästie a otras mozgu), no kto by ho nemiloval. 😁👌 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Skull & Crutches. To první je už x-krát rozbité, ty druhé mají ošoupané všechny gumové nástavce. Nyní lehce na vlnách nostalgie a ze zesílenými ataky na koule (možná proto, aby si ti stále dětinští pánové dokázali, že je ještě mají). Divák už snad za ty roky ví, do čeho jde, takže házet odpady mi přijde trochu pozérské. Nejdrsnější kousek asi „the marching band“ a to se ani nedostali k těch plechovým vratům, o které se měli rozmáznout.. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville a jeho banda to nikdy nemal v hlave v poriadku, ale to už dávno vieme. Jackass 4 je pravdepodobne posledným kúskom tých šialenstiev, čo tieto chalani v poslednom čase vymysleli a zrealizovali. Oni by v tom, najmä motor J. Knoxville, možno pokračovali do „nekonečna“, ale ľudské telo má svoje limity. Nikdy som nebol fanúšikom Jackass , ale pred niektorými kaskadérskymi kúskami dvíham klobúk. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Pokud vám něco celý život vychází, tak proč to měnit? Jackass se vrací a bez špetky inovace pouze recykluje předchozí kousky. Tento díl je především výjimečný mimořádným výskytem penachimů, které jsou k vidění takřka v každém záběru. Samozřejmě nemohou chybět ani hovna, prdy a šeredně tlustá prasata. Kupodivu to však celé nějak funguje a já se při sledování celkem bavil. Nejlépe sice hodnotím scénky založené na skrytých kamerách, ale přiznávám, že jsem se často smál i při většině ostatních počinů. Tou nejvtipnější částí však zůstává, že se Johnny a Steve již brzy za starce ani nemusejí převlékat. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dá sa povedať, že toto je prvý Jackass, čo som videl. Dedo mizera bol film, toto má iný formát. Tu si banda debilov robí zle bez nachytávok, deja atď. A nechápem, ako to mohlo vzniknúť, mať taký úspech a hlavne prečo si pre krista pána takto ubližujú. Pár vecí tam bolo vtipných, ale viac krát ma to bolelo za nich. Dám ako dám, ale neviem to odôvodniť. 3 z 5 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Při zapalování prdu pod vodou nedošlo k explozi metanu z prdu, ale acetylenu, kterým se snažili prd zapálit. Je možné si všimnout, že hořák během pokusu o zapálení pod vodou zhasl a plyn chvilku utíkal do sběrné nádoby. (Oh_crap)
  • Scéna, kde Johnny Knoxville (jako Irving Zisman) sedí na invalidním vozíku na autobusové zastávce, zatímco jeho svetr hoří, byla uvedena v upoutávkách, ale do filmu se nedostala. (KGBelik)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama