Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po delší odmlce se vrátila Knoxvillova banda!!! A ikdyž na nich zub času malinko zapracoval, neztratili nic ze své šílenosti a nechutnosti :D Dokonce pro mě, se Jackass 3D povedl mhohem víc než bych čekal. Přišlo mi to celé takové hodně nápadité a propracovanější. Kluci stále dokáží vymýšlet nové kousky a nové kousky a to se cenní! Já jsem se výborně bavil... ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mě mile překvapil a ještě více mě překvapilo hodnocení na této stránce. 75% je dost dobré(pro mě akorát), na to, jaká to je pitomost. Tyhle týpky docela obdivuju, že se do některých věcí nebojí jít a ještě se do toho občas vrhají po hlavě. Některé scény, ale bolí. A to stačí na ně koukat. Tento film byl takovou odpočinkovou komedií r. 2010. Každý fanoušek extrému by si to neměl nechat ujít. 75% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

No banda magoru je zpet, tentokrat ve 3D a co si budem povidat, je to tu tak trochu zbytecny. Proste dalsi porce tu vice, tu mene vtipnejch volovin a nechutaren, kde neustale nekdo nekam pada, o neco se mlati, vzduchem litaj hovna a zvratky a s necim originalnim se dari prijit jen nekdy. Navic u spousty scen se evidentne parta bavila naprosto gigantickym zpusobem a pritom to ve vysledku nic moc vtipnyho neni. Nicmene aspon, ze je parta v kompletni sestave, hraje solidni hudba a sem tam nejaka cool spomalovacka. Ve vysledku sice uz drobet ohrana, ale porad solidni zabava. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Méně prdění, chcaní a blití do kamery a mohla by to být i nadprůměrná záležitost. Vše zmíněné však celkovou zábavnost posledních dvou dílů rapidně sráží a podařené scénky dosáhnou v celkovém výběru jen stěží k průměru. Krátce řečeno: Častěji znechutí, než pobaví (což ale stále nic nemění na skutečnosti, že se považuji za fandu " badass teamu" Johnnyho Knoxvilla). Jináč, dle mého gusta, lepší než dvojka, horší než jednička. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

První (a myslím, že poslední) film od Jackass, co jsem viděl - do té doby vždy jen sem tam nějaké více či méně zdařilé video. Celovečerák je jen jejich slepencem bez hlavy a paty.. A i když musim přiznat, že občas se objevilo něco trochu originálního, většinou to bylo jen vykrádání sama sebe, navíc dost často mi přišel smích všech aktérů strojený :-( ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)
  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)

Reklama

Reklama